Un nou screenshot pentru jocul oficial WRC 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Black Bean Games a prezentat un nou screenshot din jocul dedicat Campionatului Mondial de Raliuri, care va apărea în luna septembrie.

Cu ocazia celui mai mare show de jocuri din lume desfăşurat în aceste zile la Los Angeles, producătorul Black Bean Games a publicat un nou screenshot pentru jocul WRC 2010, dedicat Campionatului Mondial de Raliuri.

Imaginea îl prezintă pe sextuplul campion mondial Sebastien Loeb la volanul unei maşini Citroen C4 WRC, pe care francezul o pilotează şi în acest sezon.

Noul joc va include toate cele 13 etape ale sezonului 2010, iar una dintre cele mai interesante facilitaţi va fi posibilitatea de a concura în timp real imptriva piloţilor din competiţie pe baza tehnologiei GPS.

Jocul WRC 2010 va fi lansat în luna septembrie a acestui an şi va fi disponibil pentru PC, dar şi pentru consolele PS3 şi XBOX 360. Mai multe informaţii despre joc puteţi citi aici.

Comentarii (1)

  • codemasters
    Sper ca baietii de la Black Bean Games sa reintroduca optiunea pentru 2 players/splitscreen sau alternativ...Codemasters a renuntat la ea de vreo 3 ani :( ...e ok si online dar parca cateodata simti nevoia sa vezi fata cazuta a adversarului tau cand scoti timpi mai buni decat el ! :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru