WRC pregateste un joc virtual in timp real

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.02.2010
WRC intentioneaza sa lanseze un joc video in care fanii vor putea concura pe internet in acelasi timp cu pilotii din Campionatul Mondial de Raliuri.

North One Sport, promoterul global al WRC, isi propune sa revolutioneaza piata jocurilor video prin lansarea unui produs inovativ dedicat Campionatului Mondial de Raliuri.

Compania lucreaza in prezent la dezvoltarea unui joc video interactiv in care gamerii vor avea posibilitatea unica de a concura impotriva pilotilor reali de raliuri in aceleasi probe speciale si in acelasi timp cu idolii lor.

Un astfel de joc va necesita o conexiune permanenta la internet si se va baza pe numeroase date tehnice obtinute de iOpener Media si Black Bean Games, doua companii specializate din industria jocurilor pe calculator. Jocul va fi creat pe baza informatiilor culese de receptoarele GPS montate pe masinile de WRC si pe datele de telemetrie achizitionate in ultimii trei ani si va permite utilizatorilor sa-si masoare direct fortele cu piloti de calibru precum Sebastien Loeb, Petter Solberg sau Mikko Hirvonen.

Obiectivul final al jocului va fi incoronarea unui campion mondial virtual de WRC intr-o competitie paralela cu Campionatul Mondial de Raliuri.

Prima versiune a jocului care nu a fost inca botezat este programata sa apara in 2011.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • BogdanD
    exista viata dupa Colin McRae Rally
    foarte tare ideea. Sigur o sa prinda la public
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru