VIDEO: Primele teste cu noul Citroen DS3 WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 04.02.2010
Va prezentam primul clip video cu modelul CS3 WRC, care va fi utilizat de Citroen in Campionatul Mondial de Raliuri incepand din sezonul 2011.

Taguri: Citroen, DS3

Comentarii (9)

  • WRC
    Ce naspa e un campionat WRC care are de 10 ani aceeasi castigatori principali respectiv PEUGEOT si CITROEN, pentru unii carora le plac WV si AUDi.... hahahaha Nu-i cazul meu... Adevarul e ca sunt prea buni.
    2 6
  • PT. pron. personal(ca nu-i botezat}
    Ti-a trecut cumva prin vid...cap(scuze),ca daca grupul VAG se baga in WRC ,chiar va poate umili si acolo? Ai auzit vreodata de Audi Quattro din anii 80? Cand s-au retras , a castigat si Peugeotul un campionat cu 205,ca apoi sa-i scoata raliul din cap...Lancia! Cum dracu sa nu fi pe podium cand participa doar 3 echipe?Pana si Subau s-a plictisit de voi...campionilor
    4 2
  • tot eu
    @lucci
    Din anii 80... hai in prezent... din 2000 pana in 2009 Peug si Citroen au castigat adica in 10 sezoane!!! urmatoarele
    -titluri constructori 8buc
    -titluri piloti tot 8 buc.
    In tot acest timp au fost si cei de la Ford, Subaru Mitsubishi etc.
    Asa ca lasa-ma tu cu daca ar veni cei de la VAG ar face ei nu stiu ce... N-ar face nimic, nu au nici un fel de expierenta. =ZERO.
    Si nu ma lua cu istoria...
    In anii 70-90 Audi au luat 2 titluri la piloti si 2 la constructori cu asa renumitul QUATTRO (82 si 84) tot la fel cat a luat si PEUG cu 205 turbo(85 si 86). Asa ca lasa-ma cu istoria ta cu marele Quattro in WRC.
    In 85 si 86 au luat-o in freza de la PEUG cu tot cu quattro lor cu tot. q.e.d.
    4 3
  • alexthebuldog
    CITRONEL
    vreti nu vreti, vrem nu vrem,CITRONEL a rupt gura la toti,ce sa mai vb, ii rupe pe genunchi pe toti.asta este, sa vin altii mai buni daca sunt?
    5 1
  • @lucci
    Intrebare pt lucci... unde a umilit grupul VAG in campionate pe cei de la PEUG sau CITRO??? Ai spus "va poate umili si acolo"... Traiesti in lumi paralele cumva? Ce ai vrut sa spui???
    2 3
  • WRC... si IRC
    E clar ca unii cu VAG bat campii... Ati auzit de IRC??? Intercontinental Rally Challenge? Iata clasificarile din ultimii ani:
    2006 -Fiat Punto Abarth S2000
    2007 -Peugeot 207 S2000
    2008 -Peugeot 207 S2000
    2009 -Peugeot 207 S2000
    Toti champions drivers.
    Iata participantii:
    Seven major manufacturers have already registered for the Intercontinental Rally Challenge: Abarth, Honda, Peugeot, Proton, Ralliart, Škoda, Subaru and Volkswagen.
    Sursa: ircseries .com
    Hai, PEUG bate tot aici...
    Teorie incheiata.
    3 1
  • CITROGEOT
    Aaaaaaaaaaa,uite ca are si nume,,eu-l'',il s'appelle ,,paul''(ca tot esti ...francofan''). Ai dreptate,Q.E.D.!!!! Ce era de demonstrat,se vede pe strada,unde majoritatea sunt prosti ,cumparandu-si masini de la VAG,iar voi doi singurii destepti. PT.,,JE''-si acolo -inseamna ceea ce ai citit,adica si in WRC, pt. ca pe strada(adica vanzari,fiabilitate,calitate etc) v-au bagat demult sub pres! Tu a compris?
    2 2
  • eu, je, paul...
    TU
    Este foarte evident ca pt tine, cine are vanzari mai multe este si mai bun... E ca la Carrefour cand te duci tu si cumperi produse NR1, care ofera cel mai bun raport calitate pret (sunculita, branzica si detergenti - stii? asa cum cumpara aia care n-au bani) Asa e si cu wv. Daca a auzit unu ca wv e cel mai bun si vinde cel mai mult... de ce sa riste?? sa vada ca se poate si altfel? si mai scump (versiunile best) si mai ieftin (entry level)... Dar iata ca voi, care aveti aceste concepte de BUN, sunteti in mare eroare. Hai pa.\
    PS: nu majoritatea da desteptaciunea :) de obicei majoritatea e considerata prostimea.
    PA PA.
    2 1
  • VOI
    Ati deviat de la subiect.
    Pt cine urmareste WRC si ii place e normal sa accepte PEUG si CITROEN.
    Pt cine e fan WV e normal sa fie un frustrat ca vede ca stiftul de golf... sau alte porcarii nu e prezent.
    Si daca AUDI mai pierde si anul asta la LEMANS, tacamul va fi complet.
    Cred ca m-am facut inteles.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru