Viitorul lui Dani Sordo în WRC rămâne incert

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.10.2010
Dani Sordo a admis că nu a ajuns la nicio înţelegere pentru a concura în WRC anul viitor, deşi Citroen speră să-l păstreze la echipă.

Citroen a anunţat recent că Sebastien Loeb şi Sebastien Ogier vor forma linia de piloţi a echipei de uzină în 2011, astfel că Dani Sordo este nevoit să îşi găsească un nou angajament pentru anul viitor.

Pilotul spaniol are varianta de a rămâne la constructorul francez în cadrul celei de-a doua echipe, Citroen Junior, însă a admis că nu a ajuns încă la nicio înţelegere din acest punct de vedere, mai ales că poartă negocieri şi cu alte echipe.

"Am vorbit despre anul viitor, dar în acest moment nu este nimic confirmat. Citroen a fost foarte bună pentru mine, o echipă frumoasă. Evident, Loeb şi Ogier sunt acolo pentru anul viitor şi trebuie să vedem ce a rămas pentru mine, dar în acest moment sunt afară. Există câteva opţiuni (n.r - pentru alte echipe), dar aşa cum am spus nimic nu este aranjat", a declarat el.

Iniţial, s-a vehiculat că Sordo reprezintă o opţiune serioasă şi pentru Ford, însă constructorul american a confirmat ulterior că va merge şi anul viitor pe mâna piloţilor Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala. "Suntem foarte mulţumiţi de piloţii cu care am semnat pentru anul viitor", a precizat Gerard Quinn, şeful departamentului de motorsport al Ford.

Sordo speră ca situaţia să se clarifice după Raliul Spaniei, care va avea loc în ţara sa natală în luna octombrie.

Deşi pilotează pentru Citroen de patru ani, spaniolul nu şi-a trecut în cont nicio victorie în Campionatul Mondial de Raliuri.

Via | WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru