Villagra are un nou copilot pentru Raliul Franţei

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 28.09.2010
Federico Villagra va aborda primul său raliu pe asfalt după o pauză de un an cu un nou copilot, Diego Curletto urmând să-i furnizeze notiţele în etapa din Franţa.

Raliul Frantei se anunţă unul dificil pentru echipa Munchi's Ford, având în vedere ipostaza în care se va afla Federico Villagra.

Argentianul nu a mai concurat pe asfalt din luna octombrie a anului trecut şi, mai mult decât atât, a fost nevoit să apeleze la un nou copilot, întrucât Jorge Perez Companc nu a fost disponibil pentru acest eveniment. Villagra admite că, din acest două motive, va avea anumite dificultăţi să se acomodeze cu maşina Ford Focus RS WRC pe care o va avea la dispoziţie la sfârşitul acestei săptămâni.

"Sunt încântat să-i urez bun venit în echipa lui Curletto ca şi copilot în WRC. Am concurat împreună în multe raliuri din Argentina şi probele speciale vor fi noi pentru toţi copiloţii, aşa că va fi un raliu corect pentru toată lumea. Nu am mai pilotat Ford Focus pe asfalt din octombrie anul trecut, aşa că mi-ar putea lua ceva timp să mă obişnuiesc cu manevrarea maşinii pe o suprafaţă diferită. Am fost informat că probele speciale sunt foarte variate pentru acest eveniment şi asta că face ca setările să fie foarte importante în fiecare zi, motiv pentru care trebuie să muncim ca echipa pentru a ne asigura că asta nu va afecta performanţele noastre", a precizat argentinianul.

Villagra a concurat în 6 dintre cele 10 etape ale sezonului 2010 de WRC desfăşurate până acum şi şi-a trecut în cont 30 de puncte, cu ajutorul cărora ocupa locul 30 în clasamentul general.

Via | Munchi's Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru