Villagra va concura în WRC pentru Munchi's Ford şi în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.02.2011
Argentinianul Federico Villagra va concura cu un Ford Fiesta RS WRC al echipei Munchi's în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Federico Villagra va concura în Campionatul Mondial de Raliuri şi în acest sezon, după ce a ajuns la un acord cu Ford pentru a participa la 10 dintre cele 13 etape ale anului.

Argentianul va pilota un Ford Fiesta RS WRC alături deJorge Perez Companc începând din Raliul Mexicului programat în lună martie şi va reveni în etapele din Portugalia, Italia, Argentina, Grecia, Finlanda, Australia, Franta şi Spania.

La fel ca şi anul trecut, Villagra va concura pentru echipa Munchi's Ford şi, în paralel, va activa şi în Campionatul Argentinian de Raliuri. "Învăţ tot timpul lucruri noi. Nu este atât de uşor când sari dintr-o maşină în alta, dar cred că am demonstrat că merităm un loc în campionatul mondial", a declarat argentiasnul în vârstă de 42 de ani.

În urma acestui anunţ, Ford va alinia în Camionatul Mondial de Raliuri nu mai puţin de 10 exemplare de Fiesta RS WRC, în timp ce rivalii de la Citroen vor începe anul cu 4 maşini.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru