WRC: M-Sport a dezvăluit culorile lui Ford Fiesta RS WRC pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Joi, 10.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
M-Sport a prezentat oficial culorile maşinii Ford Fiesta RS WRC cu care va concura în sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.

M-Sport, compania britanică care a gestionat programul celor de la Ford în Campionatul Mondial de Raliuri începând din 1997, s-a aliat pentru acest sezon cu statul Qatar, ca urmare a retragerii constructorului american din competiţie.

Prin urmare, echipa a schimbat radical culorile maşinilor Ford Fiesta RS WRC cu care va aborda sezonul 2013, iar noua înfăţişare a fost prezentată joi.

Principala noutate este culoarea maro prezentă pe părţile laterale ale maşinii, care contrastează însă puternic cu zonele de verde, albastru sau alb ale celorlalţi sponsori ai echipei. De altfel, numeroşi fani ai echipei şi-au exprimat pe reţelele sociale dezamăgirea pentru nouă înfăţişare a maşinilor.

Malcolm Wilson, şeful echipei M-Sport, speră să obţină rezultate cât mai bune în sezonul care va începe săptămâna viitoare, însă nu şi-a stabilit un obiectiv precis.

Urmareste Automarket
"Ultimele trei luni ale anului au fost cele mai dificile din viaţa mea.
Investiţiile reduse din partea Ford au pus presiune pe echipă să găsească noi investitori. În Fiesta WRC avem o maşină foarte competitivă şi ultimul lucru pe care îl voiam era să nu luptăm la cel mai înalt nivel. Îi avem alături pe cei de la Qatar, care au umplut un gol foarte mare. Mai este mult până departe, dar sunt încrezător că putem lupta pentru câteva rezultate bune şi că vom capta şi mai mult interes"
, a declarat el.

Qatar M-Sport va miza în acest an pe serviciile lui Mads Ostberg, Evgeny Novikov şi Nasser Al-Attiyah, în timp ce echipa a doua, botezată Qatar World Rally Team, îi va alinia la start pe Thierry Neuville şi Juho Hanninen.

Raliul Monte Carlo, prima etapă din sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri, va avea loc în perioada 15-20 ianuarie.

Via M-Sport

Comentarii (1)

  • sgfseg
    se vor bate in wrc pentru locul 2 pe primul loc stim cine e: citroen DS3
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru