Wilson: "Noul Fiesta RS WRC împrumută tot ce are mai bun Focus RS WRC"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.10.2010
Matthew Wilson susţine că noul Ford Fiesta RS WRC pentru sezonul 2011 conţine tot ce are mai bun actualul model Focus RS WRC.

Sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri va marca apariţia unui nou regulament tehnic, Citroen şi Ford urmând să concureze cu modele noi în clasa regină.

Totuşi, cel puţin teoretic, Ford este avantajată de faptul că Fiesta RS WRC se bazează pe Fiesta S2000, maşina cu care americanii au concurat în ultimii ani în clasa S2000. În plus, Matthew Wilson, pilotul echipei Stobart care a efectuat numeroase teste cu noua maşină, susţine că Fiesta RS WRC a împrumutat cele mai bune caracterisitici ale lui Focus RS WRC.

"Fiesta RS WRC are toate lucrurile bune ale lui Focus într-un sasiu mai mic. Face tot ce vrei. Sigur, este finalul unei ere importante, dar noua maşina va fi grozavă, aşa că nu este mare lucru. Dacă nu ar fi fost atât de frumos de pilotat aş fi fost trist să văd retragerea actualelor maşini de WRC. Dar nu este cazul şi, cu două maşini noi concurând anul viitor, va fi incitant", a declarat britanicul.

În ciuda optimismului său cu privire la noua maşină, Wilson nu ştie încă dacă va rămâne în WRC şi în sezonul viitor.

Pilotul încearcă încă să-şi asigure bugetul pentru 2011, chiar dacă Malcolm Wilson, tatăl său, este şeful celor de la Ford şi cel care a supervizat dezvoltarea noului Fiesta RS WRC.

"Încă lucrăm la anul viitor şi sper să fiu aici într-un fel sau altul. Încercam să facem totul pentru că după ce am testat Fiesta ar fi păcat să nu o pot pilota. Forţăm pentru a rezolva totul şi sper să reuşim acest lucru în curând", a mai precizat el.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • AmberPACE
    reply this post
    I received 1 st credit loans when I was a teenager and that helped my relatives a lot. However, I require the auto loan over again.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru