ERC va oferi trei trofee suplimentare în funcţie de suprafaţa pe care se desfăşoară raliurile

de Daniel Popescu
Miercuri, 11.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Organizatorii Campionatului European de Raliuri vor acorda anul viitor trei trofee distincte piloţilor care obţin cele mai multe puncte în etapele desfăşurate pe zăpadă, macadam şi, respectiv, asfalt.

Esential 3 trofee vor fi acordate in ERC in functie de suprafata pe care au loc raliurile
Organizatorii Campionatului European de Raliuri au introdus trei mini-campionate distincte în cadrul sezonului 2014.

Pentru a motiva suplimentar piloţii care participă la numai câteva etape din sezonul competiţional, organizatorii vor acorda anul viitor trei noi trofee piloţilor care obţin cele mai multe puncte în funcţie de suprafaţa pe care se vor desfăşura etapele.

Astfel, pilotul care va obţine cel mai mare număr de puncte în cele trei etape pe zăpada care vor avea loc în Austria, Letonia şi România va primi trofeul Ice Master (maestru al gheţii). Similar, va fi acordat trofeul Gravel Master (maestru al macadamului) pentru etapele desfăşurate în Grecia, Insulele Azore, Estonia şi Cipru, dar şi trofeul Asphalt Master (maestru al asfaltului) pentru etapele din Irlanda, Belgia, Cehia, Elveţia şi Corsica.

"Întotdeauna încercăm să generăm mai mult entuziasm în jurul fiecărei etape de ERC, iar introducerea trofeelor de tip Master ne oferă această oportunitate.

În plus, recunoaştem performanţele piloţilor pe diferitele suprafeţe de concurs întâlnite în ERC", a declarat Jean-Baptiste Ley, coordonatorul Campionatului European de Raliuri.

Raliul Sibiului, a trei etapa a sezonului de ERC, va avea loc în perioada 28 februarie - 1 martie.

Via ERC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru