15.000 de fani Ferrari şi-au luat rămas bun de la Massa la Maranello

de Daniel Popescu
Luni, 11.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Felipe Massa a fost vedeta evenimentului World Finals de la Maranello în cadrul căreia 15.000 de fani Ferrari şi-au luat rămas bun de la pilotul brazilian.

Esential 8 sezoane a petrecut Massa la Ferrari, timp in care a obtinut 11 victorii
2008 este sezonul in care brazilianul a fost la un pas sa castige titlul mondial
Ferrari a organizat duminică la Maranello celebrul său eveniment World Finals care marchează finalul sezonului în sporturile cu motor.

De data aceasta, vedeta evenimentului a fost Felipe Massa, care a profitat de oportunitate pentru a-şi lua rămas bun de la fanii Scuderiei ca urmare a faptului că va fi înlocuit de Kimi Raikkonen în sezonul următor. Brazilianul a făcut o demonstraţie de Formula 1, a salutat cei 15.000 de fani prezenţi în tribune şi a fluturat îndelung un steag Ferrari.

"Am fost norocos, am avut o carieră grozavă cu Ferrari, mai lungă decât mi-am imaginat la început. Când am început să concurez în karturi aveam un combinezon roşu Ferrari şi am susţinut întotdeauna echipa.

Chiar şi când Senna era la McLaren, iar Piquet la Williams, eu susţineam Ferrari", a declarat el.

Massa susţine că este mulţumit de cariera pe care a avut-o la Ferrari în cei opt ani petrecuţi alături de echipă, mai ales că în 2008 a fost foarte aproape să devină campion mondial.

"Am început relaţia în 2001 şi am pilotat pentru ei timp de opt sezoane, iar asta este o parte foarte importantă în viaţa mea. Am fost mulţi prieteni la Ferrari şi îmi va fi dor de ei, la fel cum îmi va fi dor şi de zilele frumoase petrecute la fabrica de la Maranello. Sunt bucuros de modul în care a decurs cariera mea la căluţul Cabrat", a adăugat el.

Via Ferrari

Comentarii (5)

  • Ma bucur pt el. Poate la anul va aduna mai multe puncte pt Williams decat a facut-o in acest sezon pt Ferrari. Ii urez succes!
    21 4
  • vyctor7
    Respect Massa!
    15 1
  • De fapt totul a fost organizat la circuitul Mugello, circuit Ferrari.
    17 20
  • La Williams
    Massa a fost confirmat la Williams!
    4 0
  • Cele 20 de voturi negative sunt cadou de la Automarket? :))

    Pai evenimentul n-a avut nicio treaba cu Maranello. Nici nu cred ca au loc 15 000 de oameni in tribunele de la circuitul Maranello, unde stiam ca intra cateva mii.

    http://formula1.ferrari.com/news/day-remember-life-ferrari-red
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru