Alonso a fost externat din spital, dar nu va participa la testele de la Barcelona

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso a fost externat miercuri din spital după accidentul suferit duminică la Barcelona, însă nu va participa la ultima sesiune de teste de pe circuitul spaniol.

Suntem încântaţi să confirmăm că Fernando Alonso a părăsit spitalul.

McLaren
Comunicat de presa
McLaren a anunţat miercuri în cadrul unui comunicat de presă că Fernando Alonso a fost externat din spital în cursul dimineţii, la trei zile după accidentul suferit duminică în sesiunea de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Pilotul spaniol nu a suferit niciun fel de leziune în urma accidentului, însă a fost ţinut sub observaţie timp de trei nopţi de către medici înainte de a primi acordul de externare.

"În urma accidentului suferit duminică pe circuitul de la Barcelona, suntem încântaţi să confirmăm că Fernando Alonso a părăsit spitalul. A revenit la casa familiei sale din Spania pentru a se odihni şi pentru a se recupera", precizează britanicii în comunicat.

McLaren a anunţat anterior că o rafală puternică şi neaşteptată de vânt este cauza accidentului suferit de Alonso şi a exclus ipoteza unei defecţiuni tehnice la monopost sau un şoc electric din cauza sistemului MGU-K de recuperare a energiei.

▶ Accidentul lui Fernando Alonso în imagini
▶ Video: Simularea accidentului lui Alonso de la Barcelona
▶ McLaren: "Cauza accidentului lui Alonso a fost vântul imprevizibil"

Alonso nu va participa la ultima săptămână de teste din această iarnă.

McLaren
Comunicat de presa
Întrucât trebuie să urmeze o perioadă de recuperare, Alonso nu va putea concura în ultima sesiune de teste de pe circuitul de la Barcelona şi va fi înlocuit de pilotul de rezervă Kevin Magnussen.
Pentru moment, echipa a confirmat doar programul pentru prima zi de teste.

"Alonso nu va participa la ultima săptămână de teste din această iarnă, la care trebuia să împartă monopostul cu Jenson Button. Kevin Magnussen, pilotul de teste şi de rezervă, îl va înlocui. Button va pilota monopostul McLaren-Honda joi, iar echipa va confirma programul complet în timp util", se mai arată în comunicatul McLaren.

▶ Avancronică teste Barcelona 2: ultimele pregătiri pentru noul sezon

Via McLaren

Comentarii (4)

  • aprofundati cam ce vor Ferrari si chiar nu este rau ,,,,, https://www.google.ro/search?q=2014-f1-car-concept-f1-formula-race-car&biw=1280&bih=675&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LPvtVPOyD4PtO8m0gfgN&ved=0CB8QsAQ
    0 8
  • Nu imi place Alonso ca pilot, dar il respect ca om. Si sa nu participi la o sesiune de teste, dupa ce lovesti un zid cu lateralul monopostului... e cam ciudat.
    Ceva s-a intamplat acolo de l-au tinut cateva zile in spital si nu vom afla ce a fost decat peste cativa ani. La fel a fost si cu accidentul lui Ayrton Senna, scandalul "Crashgate", scurgerea de informatii.
    E un pic mai simplu pentru McLaren sa spuna ca de vina a fost vantul
    8 0
  • octav71, iti recomand articolul http://www.cmp.campagnolo.it/eng/
    0 0
  • http://www.sportyou.es/blog/formula-1/2015/02/25/alonso-neurocirujano-lesiones-accidente-barcelona-522016.html scuze, ti-am dat alt link
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru