Alonso: "Este curios că Ferrari nu laudă calităţile mele"

de Daniel Popescu
Joi, 22.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso este surprins că primeşte laude pentru prestaţiile tale doar din partea rivalilor, dar nu şi din partea propriei sale echipe.

Esential 49 de puncte a acumulat Fernando Alonso in primele cinci curse ale sezonului
3 este pozitia ocupata de Fernando Alonso in clasamentul general
Fernando Alonso a oferit un nou indiciu că relaţia sa cu oficialii Scuderiei Ferrari s-a deteriorat în ultima perioadă.

Pilotul Scuderiei Ferrari s-a arătat surprins că oficialii propriei sale echipe nu îl laudă pentru prestaţiile sale, la numai câteva zile după ce Dieter Zetsche, preşedintele Daimler, a afirmat că dublul campion mondial este probabil cel mai bun pilot de pe grila de start.

"Întotdeauna este bine când se spun lucruri bune despre tine şi adevărul este că sunt recunoscător. Dar este interesant şi pare cu adevărat curios pentru mine că astfel de lucruri, astfel de laude, vin întotdeauna din partea altor echipe, din partea unor oameni care nu fac parte din cercul meu de apropiaţi", a declarat spaniolul pentru publicaţia AS.

În plus, Alonso afirmă că la Ferrari nu s-a schimbat nimic din punct de vedere al modului în care sunt realizate lucrurile, chiar dacă şeful Stefano Domenicali a fost înlocuit cu conaţionalul său Marco Mattiacci.

"Nu cred că se va întâmpla ceva prea curând.

Încă învaţă situaţia echipei, mediul Formulei 1, organizarea unui weekend de Formula 1. Nu simt nicio schimbare în calificări, curse, întâlniri sau munca la fabrică. Totul a fost la fel ca înainte", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (18)

  • ayrton4ever
    Ce-ti mai place si tie sa inciti haterii cu articole de genul asta... :)))
    Acu' sa vezi dezbateri aici!! :P
    15 4
  • Ahahahah :))))))))))
    Tare asta!
    8 4
  • Isi pregateste plecarea de la Ferrari. La anul merge la Mclaren si sa-l vedem atunci pe Mircea
    12 2
  • articolul ca articolul, dar bine aleasa si poza. Pare o tanti nesatisfacuta ca nu o pomeneste gura targului destul
    14 16
  • La nivelul lui poate merge unde vrea. Chiar si la Mercedes.
    16 8
  • marti13
    Dea Domnu sa plece la McLaren. In primul rand McLaren e mult sub Ferrari si nu se va ridica doar ca a venit Alonso, Alonso nu va face mai mult decat Button si nici macar Magnussen. Apoi sa-i vad pe tifosi fara obiectul adulatiei
    13 17
  • @marti13 : nu uita ca McLaren va obtine motoarele Honda de la anul, constructor care acum are mana libera la dezvoltare cu exemplele celorlalti furnizori si informatii directe despre motoarele Mercedes, in conditiile in care ceilalti 3 furnizori au interdictie de dezvoltare din ianuarie. S-ar putea sa vedem o revenire spectaculoasa a McLaren la anul in aceasta lumina.
    Acum ca Alonso va fi pilot McLaren este o ipoteza din sutele existente in F1, si mult prea prematura pentru a prinde vreun contur.
    13 4
  • Alfonso
    Pai ce sa laude bai alfonso ferrari la tine, daca pana acum il tot dadeau pe massa din fata ta acum probabil nu il vor mai da si pe finlandezul vodkator :)) la marusia sau caterham cu tine bufonule ;))))))
    7 15
  • Titlul articolului nu este exact. Alonso nu s-a referit explicit la echipa Ferrari, eu cred ca mai degraba e vorba de o parte a presei italiene care de o vreme e destul de critica la adresa lui.
    10 2
  • Ar trebui modificat calendarul din dreapta. Etapa de la Monaco incepe astazi. Acum la 12:30 s-a terminat prima sesiune de antrenamente libere.


    Stati linistiti. Alonso isi incheie cariera la Ferrari. Mai sunt si alti piloti in F1 de unde sa aleaga McLaren. Mai e un Hulkenberg, mai e un Magnussen care poate creste, mai e un Vettel, Rosberg, Ricciardo etc.
    5 4
  • Rezultatele finale din P1:

    1 Hamilton 1m18.271s
    2 Rosberg +0.032s
    3 Ricciardo +0.235s
    4 Alonso +0.659s
    5 Vettel +0.772s
    6 Raikkonen +1.196s
    7 Bottas +1.223s
    8 Perez +1.395s
    9 Magnussen +1.518s
    10 Hulkenberg +1.585s
    4 2
  • Hm... ce tot aveti cu Alonso la McLaren? Pai credeti ca spaniolul va face aceasta miscare riscanta ! (atata timp cat in ultimii ani englezii au fost mai lenti decat Ferrari). Eu cred ca Alonso nu va pleca in acest moment de la italieni decat spre Mercedes! Desigur ca nemtii neaga ca ar fi interesati... dar zvonurile deja au aparut... asa ca orice este posibil. Personal mi-as dori asta din doua motive:
    1. S-ar reface dulelurile din 2007 dintre Hamilton si Alonso (spaniolul cred ca e disperat de lipsa de rezultate cu Ferrari din ultimii ani de este dispus sa riste totul pt a avea sanse la un nou titlu... aici e posibil sa il bata pe Hamilton dar poate mai posibil sa o ia pe coaja...)
    2. Daca Alonso pleaca cu siguranta Raikkonen va ramane si nu va mai fi dezavantajat in duelurile cu spaniolul pana in finalul sezonului.
    8 4
  • Singura calitate a acestui bufon o reprezinta banii de la Sanatander ! In rest , e varza murata si stricata ....
    13 23
  • La ce sa te astepti de la unu care-si spune "gogu"... Mai bine uita-te la volei, poate acolo intelegi mai multe.
    16 11
  • ayrton4ever
    daniele, de asta ce zici? A picat la fix :D

    http://formula1.ferrari.com/news/montezemolo-alonso-driver-world

    Faci inca un articol separat? :)))
    5 3
  • am mai spus intr-un comment anterior
    presa din jurul F1 (si cel din RO, in special automarket) rastalamacesc fiecare declaratie al lui Alonso

    chiar credeti ca este cazul sa cautam nod in papura? ... eu unul nu cred!
    13 2
  • pupa-l-ar tata de talentos fara folos
    11 5
  • capatzana
    Alonso...hmmmm ..pai cum vreti dragi forumisti si distinsi fani Alonso sa alerge monopostu ala cu el , nu vede nimeni ca Mister Alonso are capu zici ca e buturiga ...50 de kg de cap are cum dracu s amai traga monopostu ala , de unde performanta ..Mai taie din el da-=l dreaqqquu!! :
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru