Alonso susţine că viitorul său se va clarifica după finalul sezonului

de Daniel Popescu
Luni, 10.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că va decide după finalul sezonului care este viitorul sau în Formula 1, însă presa susţine că anunţul plecării la McLaren va fi făcut înainte de etapa de la Abu Dhabi.

Nu cred. Suntem încă în mijlocul campionatului şi avem lucruri importante de făcut în fiecare duminică în termeni de puncte, aşa că aceasta este prioritatea noastră.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
Publicaţia britanică Autosport a anunţat luni că Fernando Alonso şi McLaren au finalizat negocierile pentru un contract pe doi ani cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Sursa citată afirmă că oficialii McLaren vor decide în următoarele două săptămâni pe cine vor păstra în cadrul echipei intre Jenson Button şi Kevin Magnussen. După ce alegerea va fi făcută, Alonso va fi confirmat oficial la McLaren alături de noul său coechipier, înainte de Marele Premiu din Abu Dhabi de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Cu toate acestea, când a fost întrebat dacă îşi va clarifica viitorul înainte de sfârşitul sezonului, Alonso a replicat: "Nu cred. Suntem încă în mijlocul campionatului şi avem lucruri importante de făcut în fiecare duminică în termeni de puncte, aşa că aceasta este prioritatea noastră.

Australia 2015 este încă la câteva luni distanţă, aşa că voi face ceva înainte", a declarat spaniolul citat de publicaţia F1Fanatic.

După ce Alonso va fi confirmat la McLaren, Ferrari va putea de asemenea să anunţe recrutarea lui Sebastian Vettel de la Red Bull Racing.

Via Autosport, F1Fanatic

Comentarii (12)

  • Alonso e cel mai bun pilot al tuturo timpurilor, isi poate alege oricand orice echipa vrea
    19 26
  • http://www.omnicorse.it/magazine/43558/f1-alonso-chi-si-portera-alla-mclaren-dalla-ferrari

    Ron Dennis, oportunist si fara scrupule, simte asemeni unui rechin de la distanta prezenta sangelui ce se prelinge din corabia fumeganda a lui Ferrari si incearca sa rupa halci cat mai mari din echipajul aflat in panica si deriva.
    9 14
  • unu adi
    Mamaaa, dar ce m-am mai saturat de asta, zici ca e zeul Formulei 1 si ziaristii astia atata atentie ii mai da, pai zi frate ce faci si lasa-ne, lasa-ne!!!!!!
    12 17
  • daniel
    unu adi
    Niciodata Alonso nu a vorbit despre viitorul lui fara sa fie intrebat si niciodata nu a lansat zvonuri. Ba inca intotdeauna le-a combatut. Nici acum nu ar fi fost atata taraboi daca nu-l lua gura pe dinainte pe Horner.
    Daca nu te intereseaza stiri despre el nu le citi. Nu e lectura obligatorie.
    E un pilot bun, stirile despre el se cer asa ca e asaltat de intrebari.
    Nimic anormal in asta.
    18 9
  • @unu adi
    doare rau, nu-i asa?
    13 6
  • @Mircea Dennis și Alonso în aceeași echipă doar în visele tale umede. Să vezi cum îl trimite Alonso la plimbare... Nici nu știu cum ar mai putea McLaren să-l păstreze după eșecul din 2014, când cu motor Mercedes au fost bătuți de Williams. Au fost bătuți măr.
    11 5
  • ...si am uitat sa spun:Mercedes va termina pe locurile 2-3 la Abu Dhabi,Fernando Alonso a promis ca va castiga pentru Forza Rossa!!!!
    7 9
  • Deja devine plictisitoare chestia asta. Daca Vettel a semnat cu Ferrari, nu vad de ce nu l-ar anunta Scuderia? Si Mercedes a anuntat in 2012 inainte de Suzuka ca Hamilton va veni la echipa si abia apoi a venit anuntul retragerii lui Schumacher. Ia sa-l impinga Ferrari un pic, sa vezi cum isi anunta el "planurile de viitor".
    7 3
  • @91Schumi06
    Cu tot respectul pentru Schumacher, si chiar pentru tine, Schumacher din 2012 nu e Alonso din 2014. Si asta in primul rand din punctul de vedere al contractelor nu in ultimul rand al valorii si importantei in angrenajul echipei.
    1 6
  • Daca Ferrari "imping" atunci platesc. Impinsul e costisitor asa ca prefera sa-l tina in corzi pe Vettel. Pana cand vrea muschiu' lui Alonso. Alonso pune lucrurile la punct dupa acel moment, in urma cu mai bine cu o luna cand pe Vettel l-a luat gura pe dinainte.
    3 4
  • mobius
    Raspunsurile la intrebarile frustrante ale multora le-au dat specialistii si nu putini dintre colegii de competitie, chiar daca multora nu le convine, a fost si inca mai este la momentul de fata cel mai bun pilot. Dupa parerea mea asteapta sfarsitul sezonului, pentru a vedea in primul rand ce se intampla la Mercedes, si apoi cred ca il intereseaza care va fi situata cu Ron Denis. Asa cum spunea cineva si sunt de acord cu asta, nu cred ca cei doi sunt in bune relatii, cred ca Alonso prefera un McLaren fara Ron Denis.
    9 2
  • Ferrari
    Aloso urmeaza sa faca saptamana asta o vizita la Woking......
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru