Antrenamente de Formula 1 în Abu Dhabi: Verstappen și Bottas, cei mai buni timpi

de Daniel Popescu
Vineri, 23.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în timp ce Valtteri Bottas a obținut o performanță similară în a doua sesiune.

Ultimul Mare Premiu de Formula 1 al acestui sezon a început vineri cu cele două sesiuni de antrenamente.

Prima sesiune a fost dominată de Red Bull Racing, iar cel mai bun timp a fost stabilit de Max Verstappen, care a fost cronometrat cu 1:38.491 și l-a devansat cu aproape o jumătate de secundă pe coechipierul său, Daniel Ricciardo.

Între timp, rivalii de la Mercedes au ocupat următoarele două poziții prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, care au fost mai lenți cu aproximativ o secundă. În schimb, cei de la Ferrari au ocupat doar locurile 7 și 8 prin Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel, la aproape două secunde de lider.

Tot în această sesiune a fost prezent pe circuit și Robert Kubica, proaspăt confirmat ca pilot titular la Williams în sezonul următor. Polonezul a încheiat sesiunea pe locul 20.

În a doua sesiune a fost rândul lui Bottas să fie cel mai rapid cu timpul 1:37.236, iar finlandezul l-a depășit cu numai 0.044 secunde pe Verstappen. Următoarele poziții au fost ocupate de Ricciardo și Hamilton, în timp ce Ferrari a progresat până pe locurile 5 și 6 prin Raikkonen și Vettel.

În afara circuitului, Mercedes a anunțat că Esteban Ocon va fi pilotul de rezervă al echipei pentru sezonul 2019, în contextul în care pilotul francez nu a reușit să-și asigure un loc pe grila de start.

Calificările pentru Marele Premiu din Abu Dhabi sunt programate sâmbătă de la ora 15:00, în timp ce cursa va avea loc duminică cu începere de la ora 15:10. 

Abu Dhabi - Rezultate Antrenamente 1:

Abu Dhabi - Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (5)

  • Actualizati daca aveti bunavointa caseta cu orele antrenamentelor,calificarilor si cursei.Poate sunt fani care se informeaza doar de aici.....
    6 0
  • hahaha
    Prima sesiune de antrenamente: Vineri între orele 11.00 – 12.30.
    A doua sesiune de antrenamente: Vineri între orele 15.00 – 16.30.
    A treia sesiune de antrenamente: Sâmbătă între orele 12.00 – 13.00.
    Calificările sunt Duminica ora: 15.00
    Startul cursei are loc Duminică ora 15.10
    7 1
  • ZeroTime
    @hahaha: Calificarile sunt Sambata :P
    2 1
  • Calificarile sunt duminica la 15 si cursa tot duminica 15.10 ?
    0 1
  • Calificari duminica ?!?!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru