Apelul Red Bull împotriva excluderii lui Ricciardo, judecat în 14 aprilie

de Daniel Popescu
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA a anunţat că va judeca apelul formulat de Red Bull Racing împotriva excluderii lui Daniel Ricciardo din cursa de la Melbourne în 14 aprilie.

Esential 21 de zile au mai ramas pana la judecarea apelului formulat de Red Bull racing
Red Bull Racing va fi nevoită să aştepte încă trei săptămâni până când FIA va lua o decizie finală în privinţa excluderii lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei.

Forul mondial a anunţat că a stabilit pentru 14 aprilie judecarea apelului formulat de echipă după ce Ricciardo a pierdut locul doi pe motiv că debitul carburantului în monopostul său a depăşit limita maximă de 100 de kilograme pe oră.

Chiar dacă apelul va fi analizat în 14 aprilie, este posibil ca verdictul final să nu fie anunţat în aceeaşi zi, întrucât este de aşteptat ca Red Bull Racing să prezinte un amplu dosar de apărare în sprijinul său. Red Bull Racing susţine că a respectat regulamentul tehnic şi că senzorii furnizaţi de forul mondial nu au o acuretete suficient de bună.

 Povestea excluderii lui Ricciardo de la Melbourne

Ce va face Red Bull în următoarele două curse?

Până la judecarea apelului din 14 aprilie, Formula 1 programează alte două curse în Malaysia şi Bahrain.

Rămâne de văzut ce va face Red Bull în aceste două Mari Premii, întrucât dacă va utiliza în continuare propriile măsurători în locul senzorilor FIA va risca practic să fie exclusă din nou din curse.

Într-o astfel de situaţie, cvadrupla campioană mondială ar trebui să facă din nou apel, care ar urma să fie judecat la o altă dată decât 14 aprilie.

Via FIA

Comentarii (1)

  • Ha,ha,ha...
    Ar fi culmea sa schimbe ei regulamentul sau sa-i convinga pe cei de la FIA ca au procedat corect !!!Dar la tupeul lor...nu m-ar mira sa incerce!?Vechile metehne greu se schimba,asa poate fi creata o "imagine" despre felul in care au functionat ei in ultimii ani!Dar din pacate pentru ei...pare ca nu mai sunt favoriti la...favoritisme ;) !
    10 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru