Ecclestone: "Azerbaidjan va debuta în 2015 şi va înlocui Coreea de Sud"

de Daniel Popescu
Joi, 08.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bernie Ecclestone a confirmat includerea cursei din Azerbaidjan în calendarul Formulei 1 începând din sezonul 2015 şi va reprezenta înlocuirea permanentă a Marelui Premiu al Coreei de Sud.

Esential 2015 este sezonul in care va debuta Azerbaidjan in calendarul Formulei 1
Azerbaidjan a dezvăluit recent că a semnat un contract pentru a găzdui Marelui Premiu al Europei începând din 2015 sau cel târziu 2016, iar informaţia a fost în cele din urmă confirmată şi de Bernie Ecclestone.

Britanicul a dezvăluit că Azerbaidjan va înlocui practic permanent Marele Premiu al Coreei de Sud, care a debutat în sezonul 2010, dar care a fost exclus din calendarul acestui sezon.

"Am semnat cu Azerbaidjan. Va începe în 2015 şi va înlocui Coreea de Sud. Coreea de Sud a făcut o treabă bună cu circuitul, dar au uitat să construiască toate clădirile pe care voiau să le construiască", a declarat Ecclestone.

De asemenea, informaţiile despre posibilitatea ca Azerbaidjan să înlocuiască şi Marele Premiu al Rusiei au fost negate. Presa germană a speculat această variantă ca urmare a situaţiei politice tensionate dintre Rusia şi ţările occidentale din cauza situatiiei din Ucraina, care ar putea conduce la anularea evenimentului.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru