Azerbaidjan

Duminica, 12 Iunie | F1 TOP

Charles Leclerc pornește din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan

Charles Leclerc va porni din pole position în Marele Premiu de Formula 1 din Azerbaidjan. Al doilea cel mai rapid rezultat al sesiunii de calificări a fost stabilit de Sergio Perez, iar de pe 3 va pleca Max Verstappen.
Sambata, 11 Iunie | F1 TOP

F1 Azerbaidjan: Charles Leclerc încheie pe primul loc a doua sesiune de antrenamente libere

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere. Pilotul monegasc a fost urmat de Sergio Perez și Max Verstappen.
Vineri, 10 Iunie | F1 TOP

Sergio Perez, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan

Sergio Perez a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan. Charles Leclerc a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.
Luni, 23 Martie 2020 | F1 TOP

Cursa de Formula 1 din Azerbaidjan a fost amânată: noul sezon va începe cel mai devreme în 14 iunie în Canada

Cursa de Formula 1 care ar fi trebui să aibă loc în Azerbaidjan în 7 iunie a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Noul sezon va începe cel mai devreme în 14 iunie în Canada.
Duminica, 28 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Azerbaidjan, iar Hamilton și Vettel au terminat pe podium. Leclerc, locul 5 după un start spectaculos

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Baku, iar Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au completat podiumul. Charles Leclerc a impresonat prin depășirile efectuate în prima parte a cursei, însă a terminat pe 5 după o nouă strategie eronată a Scuderiei Ferrari.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | F1 TOP

Ferrari introduce în Azerbaidjan primele update-uri pentru monopost: Hamilton anticipează că Vettel și Leclerc vor fi rapizi pe liniile drepte

Ferrari va introduce primele îmbunătățiri pentru monopostul de Formula 1 cu ocazia cursei din Azerbaidjan, în care Lewis Hamilton anticipează că Sebastian Vettel și Charles Leclerc vor fi mai rapizi pe liniile drepte.
Sambata, 28 Aprilie 2018 | F1 TOP

Vettel, pole position în Azerbaidjan în fața lui Hamilton. Bottas și Ricciardo, în a doua linie a grilei

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa din Azerbaidjan după ce i-a învins pe Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Kimi Raikkonen a ratat prima poziție în urma unei greșeli în cel mai rapid tur al său.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | F1 TOP

Bottas și Ricciardo, cei mai rapizi în antrenamentele de la Baku. Verstappen, accident în prima sesiune

Valtteri Bottas și Daniel Ricciardo au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Azerbaidjan, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Luni, 26 Iunie 2017 | F1 TOP

Vettel și Hamilton se acuză reciproc de comportament nesportiv în cursa de la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton s-au acuzat reciproc de comportament nesportiv în timpul cursei din Azerbaidjan, în urma unui incident petrecut sub Safety Car.
Duminica, 25 Iunie 2017 | F1 TOP

Cursă nebună în Azerbaidjan: Ricciardo a câștigat, Bottas și Stroll pe podium după numeroase probleme pentru Hamilton și Vettel

Daniel Ricciardo a câștigat la Baku, în timp ce Lance Stroll a terminat pe locul trei și a obținut cel mai bun rezultat din carieră. Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au terminat pe 4 și 5 după numeroase probleme și penalizări.
Sambata, 24 Iunie 2017 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Bottas în lupta pentru pole position din Azerbaidjan. Ferrari ocupă linia a doua a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru cursa de la Baku după ce l-a învins pe Valtteri Bottas, în timp ce Kimi Raikkonen a ocupat locul 3 în fața coechipierului său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Azerbaidjan: lupta pentru titlu dintre Vettel și Hamilton se mută la Baku

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton vor continua lupta pentru titlul mondial pe circuitul de la Baku, care găzduiește pentru a doua oară o cursă de Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 19 Iunie 2016 | F1 TOP

Rosberg câștigă fără emoții cursa inaugurală de la Baku. Podiumul, completat de Vettel și Perez

Nico Rosberg a câștigat fără probleme prima cursă de Formula 1 desfășurată în Azerbaidjan. Sebastian Vettel și-a adjudecat locul doi pentru Ferrari, în timp ce Sergio Perez a completat podium după o depășire asupra lui Kimi Raikkonen în ultimele tururi.
Sambata, 18 Iunie 2016 | F1 TOP

Rosberg, pole position în cursa inaugurală de la Baku. Hamilton, locul 10 după ce a lovit parapeţii

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Europei, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 10 după ce a comis o greşeală şi a avariat monopostul de parapeţi.
Vineri, 17 Iunie 2016 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente de Formula 1 din Azerbaidjan

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de vineri ale primei ediţii a Marelui Premiu al Europei de la Baku.
Joi, 16 Iunie 2016 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Europei: Formula 1 debutează în Azerbaidjan în plin război pentru titlu între Rosberg şi Hamilton

Noul circuit stradal din Baku va găzdui Marele Premiu al Europei şi reprezintă o necunoscută pentru piloţi în mijlocul unei lupte echilibrate pentru titlul mondial.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Formula 1

Azerbaidjan vrea să cumpere sau să sponsorizeze o echipă de Formula 1

Azerbaidjan intenţionează să cumpere sau cel puţin să sponsorizeze o echipă de pe grila de start a Formulei 1, după ce anul viitor va debuta în calendarul competiţional.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Formula 1

Primele imagini cu circuitul de la Baku: viraje înguste şi puţine oportunităţi de depăşire

Primele imagini randate pe calculator cu circuitul de la Baku care va găzdui curse de Formula 1 în Azerbaidjan indică oportunităţi reduse de depăşire din cauza lăţimii înguste a pistei.
Miercuri, 08 Octombrie 2014 | Formula 1

Azerbaidjan a prezentat circuitul stradal din Baku care va găzdui Marele Premiu al Europei din 2016

Azerbaidjan a prezentat miercuri configuraţia circuitului stradal din Baku care găzdui Marele Premiu al Europei începând din sezonul 2016.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Formula 1

Azerbaidjan amână debutul în Formula 1 pentru 2016

Azerbaidjan a anunţat vineri că ediţia inaugurală a cursei stradale de la Baku va avea loc în 2016, nu în 2015 cum fusese stabilit iniţial.

Tag-uri similare

Germania, calendar, Bernie Ecclestone, Azerbaidjan, calendar F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru