Echipa lui Gene Haas va avea numele oficial Haas F1 Team

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gene Haas a anunţat că echipa americană cu care va debuta în Formula 1 în sezonul 2016 va avea numele oficial de Haas F1 team.

Esential 2016 este anul in care va debuta Haas F1 Team in Formula 1
Gene Haas a obţinut dreptul de a concura în Formula 1 cu propria echipă începând din sezonul 2016, iar americanul anunţase iniţial că numele provizoriu al echipei este Haas Formula.

Cu toate acestea, el a anunţat în această săptămână că a stabilit în cele din urmă numele oficial al echipei, care va fi cunoscută drept Haas F1 Team. Alegerea este justificată de dorinţa ca numele echipei să fie cât mai reprezentativ şi să evidenţieze natura prooiectului său.

"Haas F1 team transmite automat locul nostru în cea mai importantă competiţie din lumea sporturilor cu motor. Când auzi "F1" ştii exact despre ce este vorba, este o competiţie globală de curse care evidenţiază ultimele tehnologii şi atrage cei mai talenti oameni în materie de inginerie şi design", a precizat el.

Cu această ocazie, echipa şi-a lansat şi site-ul oficial, însă acesta conţine în prezent doar câteva formulare de contact. 

Via Haas F1 Team

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru