FIA a amânat anunţarea echipei suplimentare pentru sezonul 2015

de Daniel Popescu
Vineri, 28.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA a amânat pe termen nelimitat o decizie cu privire la acceptarea unei echipe suplimentare pe grila de start pentru sezonul 2015 în aşteptarea unui verdict din partea lui Bernie Ecclestone.

Esential 3 este numarul echipelor interesate sa concureze in Formula 1 din sezonul 2015
FIA ar fi trebuit să anunţe vineri numele noii echipe care va concura în Formula 1 începând din sezonul 2015. Reprezentanţii celor trei echipe care s-au înscris în lupta pentru locul disponibil s-au întâlnit în această săptămână cu FIA pentru a clarifica anumite aspecte financiare.

Totuşi, publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că forul mondial a amânat o decizie finală în acest caz pe termen nelimitat, întrucât Bernie Ecclestone are drept de veto şi nu a luat încă o hotărâre dacă unul dintre cele trei proiecte este suficient de bun.

Principala favorită să obţină locul suplimentar pe grila de start este echipa americană a lui Gene Haas, care este deja coproprietar al unei echipe din NASCAR, însă pentru acest loc luptă şi o echipă în care este implicat germanul de origine Colin Kolles.

Cel de-a treilea candidat este omul de afaceri sârb Zoran Stefanovich, creditat cu cele mai puţine şanse să ajungă pe grila de start.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru