Ferrari l-ar putea concedia pe directorul departamentului de motoare

de Daniel Popescu
Vineri, 04.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari este tentată să-l concedieze pe Luca Marmorini, directorul diviziei de motoare, care ar urma să fie înlocuit de adjunctul său, Mattia Mariz, potrivit presei italiene.

Presa internaţională a relatat la sfârşitul lunii iunie că Ferrari intenţionează să schimbe furnizorul turbocompresorului pentru motor, aceasta componentă fiind considerată principala deficienţă a unităţii de propulsie utilizată de echipă în 2014.

Cu toate acestea, publicaţia italiană Autosprint susţine că Ferrari este determinată să facă şi schimbări în departamentul tehnic de motoare prin concedierea şefului Luca Marmorini.

Echipa nu este însă interesată să recruteze un inginer de la o echipă rivala de top, întrucât Marmorini ar urma să fie înlocuit de adjunctul său, Mattia Mariz.

Alonso ezită să-şi prelungească contractul

Am un contract pe doi ani şi la un moment dat vom vedea care este cea mai bună soluţie pentru toată lumea.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
În contextul în care Ferrari obţine în continuare rezultate modeste pentru o echipă cu pretenţii la titlurile mondiale, Fernando Alonso nu se simte pregătit să-şi prelungească contractul scadent la sfârşitul sezonului 2016.
Spaniolul afirmă că prioritatea sa este ca Ferrari să treacă peste perioadă mai puţin plăcută pe care o traversează.

"Pentru moment mă concentrez pe îmbunatăţirea monopostului. Încercam să obţinem cea mai bună poziţie posibilă pentru Ferrari în clasamentul constructorilor, unde luptăm cu Red Bull, Williams şi Force India, iar apoi ne vom uita la soluţiile pentru monopostul din 2015. Acestea sunt priorităţile mele. Am un contract pe doi ani şi la un moment dat vom vedea care este cea mai bună soluţie pentru toată lumea", a declarat el.

Alonso ar putea avea însă un nou coechipier în 2016, întrucât Kimi Raikkonen şi-a anunţat deja intenţia de a se retrage din Formula 1 la sfârşitul anului viitor.

Via GMM

Comentarii (1)

  • Ar trebui concediat *soferul bancii* ....
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru