Ferrari nu va face niciun anunţ la Monza despre linia de piloţi

de Daniel Popescu
Luni, 02.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit că nu este pregătită să anunţe la Monza linia de piloţi pentru sezonul 2014, însă Fernando Alonso susţine că va prezenta "ştiri importante" în următoarele zile.

Nu există niciun anunţ la orizont. De ce? Pentru că nu a fost luată încă nicio decizie.

Ferrari
Comunicat de presa
Presa internaţională speculează de mai mult timp că Ferrari ar putea anunţa linia de piloţi pentru sezonul 2014 cu ocazia Marelui Premiu al Italiei, acolo unde Scuderia va concura în faţa propriilor suporteri.

Echipa italiană a exclus însă această posibilitate în cadrul unui anunţ publicat pe site-ul său oficial, explicând că nu este încă pregătită să ia o decizie cu privire la viitorul lui Felipe Massa.

"Îmi pare rău să-i dezamăgesc pe toţi cei cu imaginaţie febrilă care aşteaptă cursa de la Monza în trepidaţie. Nu există niciun anunţ la orizont. De ce? Pentru că nu a fost luată încă nicio decizie. În plus, aşa cum se întâmplă în cele mai bune familii, deciziile importante sunt luate împreună la momentul potrivit şi nu atunci când ajungem la o anumită dată din calendar", precizează Ferrari pe site-ul său oficial.

De altfel, Ferrari a făcut anunţuri despre piloţi la Monza în numai două ocazii: în 2006, când Kimi Raikkonen l-a înlocuit pe Michael Schumacher după retragerea acestuia, şi în 2008, când Raikkonen şi Massa au primit prelungirea contractelor.

Am ştiri importante pentru următoarele zile! Staţi aproape pe Twitter şi pe site-ul meu.

Fernando Alonso
Pilot Ferrari
În schimb, sosirea lui Fernando Alonso la echipa a fost anunţată în 2009 la cursa de la Suzuka, iar Massa şi-a prelungit anul trecut contractul abia după Marele Premiu al Coreei de Sud.

Chiar dacă Ferrari nu are niciun anunţ de făcut în această săptămână, Alonso a dezvăluit pe reţeaua de socializare Twitter că are câteva ştiri importante de împărtăşit.

"Am ştiri importante pentru următoarele zile! Staţi aproape pe Twitter şi pe site-ul meu", a precizat misterios pilotul spaniol.

Totuşi, este puţin probabil ca anunţul său să aibă legătură cu contractul care îl leagă de Ferrari până la finalul sezonului 2016, mai ales că într-o astfel de situaţie informaţia ar fi dezvăluită mai întâi de echipa sa.

Via Ferrari, Fernando Alonso

Comentarii (18)

  • Fan F1
    Personal sper sa anunte ca pleaca la Red Bull. Cei 4 ani de esecuri constante, alaturi de o echipa de amatori, mi-au ajuns. Ferrari au fost odata o echipa mare cand isi foloseau neuronii, acuma sunt prea batrani sa-i mai aiba si se vad rezultatele.
    5 23
  • Da, va anunta ca-si va prelungi contractul pana in 2017 :), nu pleaca nimeni la RedBull. Cel mai probabil este vorba de un proiect personal al spaniolului si n-are legatura cu F1.(cer scuze redactiei pt link)

    http://www.fernandoalonso.com/en/salen-a-la-venta-las-entradas-para-la-exposicion-sobre-fernando-alonso/
    4 17
  • Sunt fan Ferrari in primul si trebuie sa spun ca Ferrari si Alonso au nevoie unul de celalalt. Alonso este omul potrivit pentru ca tine Ferrari in cursa pentru titlu de 3 ani la rand iar Ferrari ii ofera excelenta chiar daca nu titluri, inca. Un titlu cu Ferrari are alta valoare. Kimi stie cel mai bine.
    9 20
  • Tocmai de accea o sa revina Kimi la ferrari ... sa-i arate cum se castiga un titlu la piloti cand ai masina.
    6 22
  • In 2012 Lotus au avut in mod clar o masina mai buna ca Ferrari, cel putin in prima parte a sezonului. In 2013 la fel, in primele curse aveau avantajul net al gestionarii pneurilor superioare celorlalte echipe si totusi, nici in 2012 si nici in 2013 nu il vad pe Raikkonen terminand in fata lui Alonso. @Jon, banuiesc ca esti fan Kimi ca altfel as spune ca nu prea urmaresti sportu asta.
    5 19
  • Master
    Nu va faceti iluzii, Kimi nu ajunge la Ferrari iar Alonso nu pleaca nicaieri. Raikkonen daca e asa de bun cum spun fanii lui sa faca performanta la Lotus.
    7 18
  • Abolut de acord cu ambele raspunsuri de mai sus. Chiar daca simpatizez pilotul mentionat si nu-l suport pe Alonso, deja m-am saturat de stirile despre Kimi si unde ajunge el, iar ceea ce am spus a fost mai mult o gluma. Cred ca toata nebunia asta cu pilotii va fi un mare fâs. Pe de alta parte as vrea sa ajunga langa un alt pilot de varf sa vedem adevarata valoare a lui Kimi sau a lui Alonso/Vetel. O masina face diferenta si oricat de bun ar fi pilotul nu va face nimic cu o masina slaba. Ferrari (inca) sunt capabili sa produca o masina victorioasa iar Massa nu se mai ridica la nivelul masinii sau al coechipierului.
    6 18
  • de acord, d-aia si negociaza Kimi cu Ferrari. Ferrari nu mai aveau nevoie de el in 2010 dar acum au intrat la pareri si chiar vor sa vada daca nu cumva ii va arata lui alonso cum se castiga un titlu cu ferrari
    2 16
  • Nu sunt fan Alonso, dar am dubii ca Kimi ar fi mai bun ca el. Insa cine stie, s-ar putea sa nu-i vedem niciodata coechipieri
    5 15
  • ce dubii ai tu @Cyrus, dar ce dubii are Monte. De aceea negociaza cu Kimi
    2 12
  • Uauu, aproape toate comentariile sunt ascunse :)
    3 11
  • La Alonso nu are cum sa renunte Ferrari. E sinucidere pentru italieni. Chiar si sosirea lui Kimi sau Vettel n-ar compensa plecarea spaniolului. Sa nu uitam ce sponsor are Alonso... Nu cred ca Santander il va sustine pe Vettel sau Raikkonen atat timp cat spaniolul e in F1. Alonso e mandria Spaniei si e, poate, cel mai bun de pe grila actuala.

    Dar cum naiba sa-l tii pe Massa? Chiar daca cunoaste motorul de anul viitor, nu poti sa-l tii. E slab. Massa nu prea mai are ce cauta in F1. E pilot de Marussia sau Sauber. Massa nu ajuta echipa cu nimic. E zero barat. Il bate si Di Resta sau Hulkenberg. Alonso, Vettel, Kimi, Hamilton il umilesc pe brazilian. Nu se poate sa vrei titlul constructorilor si sa-l tii pe Massa.
    2 0
  • Vestile importante ale lui Alonso de pe twitter, site, etc..sunt legate de achizitionarea, de catre pilotul Ferrari, a echipei de ciclisti, Euskadi Euskaltel. Se pare ca fernando e tentat si de pedale nu numai de padele:)
    4 12
  • @Cyrus
    da, comm-uri ascunse.Pentru ca e unu care nu are altceva mai bun de facut decat sa voteze aici. Pentru ca votul multiplu e posibil
    5 11
  • multiplu
    Daaa ieu votez multipluuu is antialfonzo si antiham, anti orisi ce...numai VETEL conteeaazaaa!!!Traiasca VETTEL!!!!BEST DR/VER!
    1 1
  • vyctor7
    Nu sant fan Ferrari dar Alonso este cel mai bun de pe grila apoi Raikkonnen si dupa Vettel si Hamilton pe acolo cam egali ..
    5 11
  • vyctor7+1
    Nici eu nu sunt fan Hamilton, dar imi aduc aminte ca atunci cand erau coechipieri Alonso a iesit sifonat rau si a dat bir cu fugitii
    2 12
  • Alonsocampion
    Incredibil , ati ajuns la nivelul la care toate comentarile sunt ascunse O_O
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru