Fisichella a lansat Ferrari 458 Italia în România

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 22.05.2010
Giancarlo Fisichella a participat sâmbătă la Băneasa Shopping City la o demonstraţie cu noul model Ferrari 458 Italia.

Giancarlo Fisichella, pilotul de teste şi de rezervă al Scuderiei Ferrari, a fost prezent sâmbătă în România cu ocazia lansării în ţara noastră a noului model Ferrari 458 Italia.

Italianul s-a urcat la volanul bolidului de 570 de cai putere la sediul din Otopeni al Forza Rossa, reprezentatul Ferrari în România, şi a condus până la centrul comercial Banseasa Shopping City, acolo unde a făcut câteva demonstraţii pe un circuit special amenajat pentru acest scop.

În ciuda ploii care a căzut pe tot parcursul demonstraţiei, Fisichella a fost urmărit de pe margine de numeroşi fani ai Formulei  1 şi ai Căluţului Cabrat. La finalul demonstraţiei de aproximativ 30 de minute, italianul a fost protagonistul unei sesiuni de autografe, iar fanii au putut achiziţiona produse purtând brandul Ferrari dintr-un cort special amenajat.

"Pentru mine este întotdeauna o mare plăcere să conduc un Ferrari. Dar atunci când urci la bordul unui 458 Italia, simţi cu tot sufletul  transferul întregii experiențe și tehnologii din Formula 1.  Nu este vorba doar de performanţă pură, ci şi de plăcerea reală de a conduce", a declarat italianul la finalul demonstraţiei.

Fisichella este unul dintre cei mai longevivi piloţi din istoria Formulei 1.

Italianul a obţinut 3 victorii în cele 231 de curse în care a luat startul, concurând pe parcursul carierei sale la echipele Minardi, Jordan, Benetton, Sauber, Renault, Force India şi, în cele din urmă, Ferrari, acolo unde l-a înlocuit în 2009 pentru 5 curse pe Felipe Massa, accidentat la cap în urma unui accident suferit în Marele Premiu al Ungariei.

Via | Ferrari

Comentarii (1)

  • cat de frumoasa poate fi masina asta....
    14 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru