Force India amână introducerea monopostului B până în Austria

de Daniel Popescu
Marti, 07.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a amânat introducerea monopostului B până la Marele Premiu al Austria. Echipa justifică decizia prin timpul necesar pentru transferul operaţiunilor în tunelul de vânt de la Koln.

Force India a întârziat dezvoltarea monopostului pentru sezonul 2015 din cauza unor probleme cu furnizorii, iar intenţia era ca noul monopost, considerat unul B pentru acest an, să fie lansat cu ocazia Marelui Premiu al Spaniei, care marchează debutul campaniei europene.

Ulterior, echipa a împins lansarea spre Marele Premiu al statului Monaco din luna mai, însă şeful adjunct Bob Ferneley a anunţat că noul monopost va fi văzut pe circuit cel mai probabil la Marele Premiu al Austriei din a doua jumătate a lunii iunie.

"Dezvoltarea decurge bine, dar probabil că nu îl vom vedea până în Austria. Este un monopost B major, pentru că intenţionam să introducem un update major. Am simţit că putem încerca ce putem şi apoi să continuăm îmbunătăţirile. Nu spun că vă va duce în frunte, dar sper să ne integreze în pachetul în care trebuie să fim", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Force India se confruntă cu o serie de probleme financiare, însă Fernley susţine că noua amânare are drept cauză timpul necesar pentru a muta dezvoltarea monopostului în tunelul de vânt deţinut de Toyota la Koln.

"Abia am pus tunelul de vânt în operare.

Oamenii nu realizează ce program major este să mutăm dezvoltarea la Koln", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru