Formula 1: Etapa din Austria rămâne în calendar până în 2027

de Tiberiu Safta, Foto: Red Bull Content Pool
Joi, 16.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Circuitul Red Bull Ring din Austria va găzdui curse de Formula 1 până în 2027, după ce a fost semnat un contract nou care prevede prelungirea acestei etape pentru încă 4 sezoane. Ediția din acest an va avea loc la începutul lunii iulie.

Formula 1 și organizatorii Marelui Premiu al Austriei au semnat un nou contract de prelungire a etapei pentru încă 4 sezoane. Astfel, cursa găzduită de circuitul Red Bull Ring din apropiere de Spielberg va rămâne în calendarul competițional până în sezonul 2027.

Noul contract încheiat de cele două părți înlocuiește actuala convenție, care urmează să expire la finalul acestui sezon. Marele Premiu al Austriei face parte din calendarul Marelui Circ încă din 2014, atunci când circuitul Red Bull Ring a revenit după o pauză de 11 ani.

Pentru sezonul 2023, Austria va fi a 10-a etapă din calendarul din acest an, iar evenimentul se va desfășura în weekend-ul 30 iunie – 2 iulie. La fel ca în sezonul trecut, etapa din acest an va avea și o cursă de sprint, fiind una dintre cele 6 etape din 2023 în care vom avea astfel de întreceri ce vor decide grila de start pentru cursa principală.

via Formula 1

Comentarii (1)

  • Un circuit frumos - iarba, brazi, dealuri.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru