Force India are un nou sponsor mexican: brokerul de asigurări Inter

de Daniel Popescu
Vineri, 23.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a încheiat un nou contract de sponsorizare cu o companie mexicană. De data aceasta este vorba despre Inter, cel mai mare broker de asigurări din America de Sud.

Esential 2 este numarul sponsorilor mexicani obtinuti de Force India in 2015
Force India a anunţat vineri semnarea unui contract de sponsorizare multianual cu brokerul de asigurări Inter cu sediul în Mexic.

Conform acordului dintre cele două părţi, logo-ul Inter va fi vizibil pe aripa faţă a celor două monoposturi ale echipei, precum şi pe combinezoanele lui Sergio Perez şi Nico Hulkenberg, dar şi pe echipamentele folosite de echipă. Inter este cel mai mare broker de asigurări din America de Sud, este prezent în peste 150 de ţări şi are o istorie de 35 de ani.

Noul contract de sponsorizare vine la numai câteva zile după semnarea unui acord asemănător cu producătorul mexican de tequila Jose Cuervo.

Perez a reuşit în acest an să aducă astfel doi sponsori noi la echipă, însă acest lucru a fost influenţat şi de revenirea Mexicului în calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2015. Etapa este programată în 1 noiembrie pe circuitul Hermanos Rodriguez.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru