Force India nu participă la a doua sesiune de antrenamente după accidentul lui Perez

de Daniel Popescu
Vineri, 24.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a decis să nu participe la a doua sesiune de antrenamente din Ungaria pentru a investiga defecţiunea tehnică din cauza căreia s-a produs accidentul lui Sergio Perez.

Sergio Perez a fost protagonistul unui accident major în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Ungariei. Primele indicii arată o defecţiune tehnică la suspensie care a apărut în momentul în care mexicanul a abordat bordurile din virajul 11.

Din motive de precauţie, echipa a decis ca niciunul dintre piloţi să nu iasă pe circuit, iar inginerii vor investiga problema pe parcursul acestei zile.

"Force India nu va participa în a doua sesiune de antrenamente, întrucât echipa continuă să investigheze problema la suspensie care a cauzat accidentul lui Perez din această dimineaţă. Ca măsură de precauţie, echipa a ales să nu-l trimită pe circuit în această după-amiază nici pe Nico Hulkenberg", precizează echipa într-un comunicat de presă.

Perez avea şanse minime să participe la a doua sesiune de antrenamente din cauza defecţiunilor suferite de monopost la aripi şi podea în urma accidentului. Echipa speră să găsească cauza exactă a accidentului pentru a remedia problemele şi pentru a concura în antrenamentele de sâmbătă.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru