Force India speră să-l păstreze pe Hulkenberg şi să ocupe locul 4 în sezonul 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 28.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vijay Mallya speră să-l convingă pe Nico Hulkenberg să rămână la echipă şi să ocupe locul patru în clasamentul constructorilor în sezonul 2016.

Esential 6 este locul ocupat de Force India in clasamentul constructorilor
1 puncte trebuie sa recupereze Force India in fata Lotus pentru a reveni pe locul 5
Force India a profitat de problemele înregistrate de McLaren în acest sezon şi a ocupat în cea mai mare parte a timpului locul cinci în clasamentul constructorilor. Poziţia a fost pierdută după Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul săptămânii trecute, în care Lotus a obţinut primul podium după aproape doi ani prin intermediul lui Romain Grosjean.

Coproprietarul Vijay Mallya este însă încrezător în capacitatea echipei de a reveni şi susţine chiar că Force India poate ocupa locul patru în clasamentul constructorilor în sezonul următor.

"Avem mai puţin de 400 de angajaţi şi sunt sigur că nu trebuie să dublăm numărul pentru a urca pe grilă. Dacă cineva îmi spune că pentru locul patru aş avea nevoie de 600 de oameni, nu sunt de acord.

O pot face şi cu 380 de oameni. Am stabilit obiectivele pentru echipă şi ne descurcam foarte bine pentru a le atinge. Nu voi spune că vom obţine locul patru în acest sezon, dar nu există niciun motiv pentru ca să nu ne îndeplinim acest obiectiv pentru 2016", a declarat el.

Pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, Mallya speră să-l convingă pe Nico Hulkenberg să rămână la echipă, însă admite că este interesat de recrutarea lui Pascal Wehrlein, pilotul de rezervă al celor de la Mercedes.

"Sunt foarte mulţumit de piloţii mei şi vreau să-i păstrez. Cred că Hulkenberg va rămâne alături de mine. Sunt încrezător. Perez are talent şi a demonstrat asta alături de noi. Dar au loc discuţii (n.r - pentru Wehrlein). Suntem interesaţi şi cei de la Mercedes ar trebui să fie interesaţi şi ei. Dacă putem rezolva ceva, ne-ar plăcea să-l avem", a adăugat el.

Via F1Zone, GPUpdate

Comentarii (2)

  • Daca doreste sa ramana, Vijay ii garanteaza locul 4. Si daca nu ii va spune "imi pare rau" :))) tipic budhist
    3 0
  • Desi a demonstrat in mai multe randuri ca este pilot promitator, se pare ca Perez nu prea are norocul de partea lui... Adevarat ca nu prea exceleaza in ultima vreme, dar... de ce se stinge o flacara intr-un pilot? Aceeasi intrebare si la Massa, după acel titlu ratat si apoi accidentul de la Hungaroring.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru