Force India vrea să învingă Red Bull în lupta pentru locul patru la constructori

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India susţine că noul monopost pe care îl va introduce la Silverstone este suficient de puternic pentru a permite echipei să învingă Red Bull în lupta pentru locul patru în clasamentul constructorilor.

Dacă aducem îmbunatăţirile pe care credem că le avem este clar că trebuie să avem ca obiectiv locul patru.

Bob Fernley
Sef-adjunct Force India
Force India va introduce în Marele Premiu al Marii Britanii un monopost de specificaţie B la care a lucrat pe tot parcursul primelor opt curse ale sezonului.

Echipa are aşteptări majore de la îmbunătăţirile aduse, în special ca urmare a faptului că ocupă locul cinci în clasament cu monopostul folosit în primele opt curse ale anului. Bob Fernley, şeful adjunct al echipei, susţine că Force India este capabilă să termine sezonul pe locul patru în clasamentul constructorilor, mai ales că diferenţa până la Red Bull Racing este de numai 24 de puncte.

"Primul lucru pe care îl vom face este să ne asigurăm că avem un avans în faţa Lotus. Cei de la Red Bull vor fi puternici în următoarele curse, pentru că pachetul lor aerodinamic este întotdeauna bun, dar dacă aducem îmbunatăţirile pe care credem că le avem este clar că trebuie să avem ca obiectiv locul patru", a declarat el pentru publicaţia F1i.

În săptămânile premergătoare noului sezon, presa internaţională a speculat că Force India întâmpină numeroase dificultăţi financiare, însă Fernley afirmă că echipa a derulat atunci un program major de restructurare tehnică.

"Din cauza problemelor financiare şi a faptului că am lansat târziu monopostul, toate informaţiile s-au concentrat pe latura financiară.

În realitate am avut un program major de restructurare a proceselor noastre aerodinamice, a filosofiei şi a mutării tunelului de vânt. Va fi primul update major pe care l-am adus de la sfârşitul anului trecut", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (1)

  • Vorbe... sa vedem ce aduc la Silverstone pentru ca anul asta am avut asteptari mari de la ei, inca de la prezentarea noului monopost in iarna.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru