Hamilton a întrerupt negocierile cu Mercedes pentru un nou contract

de Daniel Popescu
Joi, 28.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a întrerupt negocierile cu Mercedes pentru prelungirea contractului cu scopul de a se concentra exclusiv asupra luptei pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.

Esential 2015 este sezonul in care expira contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Mercedes a confirmat cu o lună în urmă că a demarat negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului care urmează să expire la sfârşitul sezonului 2015, la scurt timp după ce coechipierul său Nico Rosberg a semnat o nouă înţelegere pe termen lung.

Intensificarea luptei pentru titlul mondial, în special în contextul incidentului de la Spa-Francorchamps, a determinat însă cele două părţi să întrerupă discuţiile.

Potrivit directorului de motorsport Toto Wolff, Mercedes preferă să aştepte încheierea luptei pentru titlul mondial înainte de a discuta despre contracte cu Hamilton. Cele două părţi au semnat însă un acord prin care nu vor iniţia discuţii cu alte echipe, respectiv, piloţi înainte de a stabili dacă vor continua împreună în 2016.

"În acest stadiu lucrurile sunt foarte intense şi trebuie să ne concentrăm pe sezon.

Un lucru este sigur: nu vom vorbi cu nimeni altcineva până când nu este foarte clar cum putem continua colaborarea cu Hamilton. Nu avem niciun interes pentru o conversaţie cu un alt pilot, iar Hamilton nu are nicio discuţie cu alte echipe. Aceasta este motivul pentru care avem încredere unul în celălalt", a declarat el.

Decizia a fost luată în special pentru că Hamilton are contract cu Mercedes pentru sezonul următor, astfel ca prelungirea acordului nu este urgenţa.

Via Autosport

Comentarii (9)

  • Vettel va semna cu Meredes incepand cu 2016

    @Mircea

    roaga-te ca McLaren si Honda sa aiba pachet competitiv altfel il vei vedea pe Ham in combinezon Rosu !!! :)))))))))))))))
    19 3
  • Jolerto
    2016
    Ferrari: Bianchi-Alonso
    Mercedes: Vettel-Rosberg
    Red Bull: Ricciardo - Verstappen
    Williams: Bottas- Hamilton
    McLaren: Vandoorne - Magnussen
    8 20
  • @Soxy

    Deja am inceput mataniile si rugaciunile :))
    10 8
  • teehee
    1 1
  • Interesant. Mercedes a oprit negocierile. Cand le vor relua oare vor conta ordinele de echipa ascultate ?!? ... Din pacate pentru el, Hamilton este pus sub presiune de propriai echipa... cei dept, la capitolul decraratii omu este un cosmar pentru ofiterul de presa official al echipei :)...
    10 0
  • coxilian
    visam degeaba mircea & soxy isi va prelungi contractul. ron denis parca e roman greu da drumul la bani
    3 1
  • @ccmax - sau Hamilton pune presiune pe Mercedes. Sa nu uitam totusi ca Mercedes pana anul asta nu era cine stie ce.. Si apropo.. Hamilton a intrerupt negocierile nu Mercedes si tot Lewis declara ca nu se grabeste sa isi prelungeasca contractul si nu invers. Faza cu concentratul pe titlul la piloti e asa, sa mai castige timp sa vada cum vor decurge lucrurile in continuare si oarecum sa puna presiune pe Rosberg sa renunte la siretlicuri.
    0 0
  • @WickedSick - am cautat sa verific cine a intrerupt de fapt negocierile si din ce am gasit este echipa. Oricum, chiar daca Hamilton a intrerupt negocierile nu stiu ce ar demonstra. Momentan Mercedes are cel mai bun monopost iar daca un loc ramane liber, cred ca sunt destui "secunzi" - pardon piloti :) - care sa preia acest loc liber.

    Ne place sau nu, cartile mari sunt in mana Mercedes iar Hamilton daca vrea sa castige cu ei un titlu trebuie sa joace inteligent:
    1. Pana acum mi s-a parut mai rapid decat Ros dar ... nu este constant si cred ca in unele curse este prea agresiv, drept urmare pierde.
    2. Trebuie sa mai lase telenovelele din declaratii... orice echipa apreciaza pilotii rapizi pe circuit si cu gura mica in afara acestuia. Bineinteles aceasta stare de fapt ar reduce mult numarul articolelor si al cometariilor.

    Acum depinde cat va rezista psihic Hamilton in acest joc. Nu cred ca este usor, dar nimeni nu spune ca jobul este unul usor. Poate ca asa ni se pare noua celor de pe margine dar sunt convins ca nu este asa. Pentru el, m-au ingrijorat transmisiile din timpul cursei cand cerea retragerea monopostului, pentru ca eu nu inghit declaratia de la sfarsit cu protejarea motorului. Dar asta este. Sa vedem ce va urma... ei cu painea si noi cu circul :).
    1 1
  • Mercedes a alergat dupa Lewis cand l-au adus de la McLaren si tot ei cred ca isi doresc ca Hamilton sa ramana, bineinteles asta e parerea mea personala. Desigur ca cei de la Mercedes sunt intr-o pozitie favorabila datorita monopostului pe care il au ATENTIE in momentul de fata. Cine stie ce va fi la anul sau peste 2 ani.. sunt destule echipe care nu sunt departe ca si performante de cei de la Mercedes (Red Bull, Williams + Ferrari si McLaren care chiar daca trec printr-o faza mai proasta pot oricand sa revina cu un monopost foarte competitiv). Deci exista si alte variante in afara de actuala echipa iar daca el nu are incredere in echipa sa cred ca sunt sanse mari sa plece. Eu cred ca va pleca, ramane de vazut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru