Mercedes a început negocierile cu Hamilton pentru un nou contract

de Daniel Popescu
Luni, 21.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a confirmat demararea negocierilor cu Lewis Hamilton pentru semnarea unui nou contract, însă britanicul afirmă că nu se grabdeste să ajungă la un acord.

Esential 2015 este sezonul in care expira contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Mercedes a dezvăluit la sfârşitul săptămânii trecute că Nico Rosberg va rămâne pe termen lung la echipă după ce şi-a prelungit contractul scadent la sfârşitul acestui sezon.

Lipsită de griji în perspectiva liniei de piloţi pentru anul viitor, echipa germană a început deja negocierile şi cu Lewis Hamilton, al cărui contract urmează să expire la sfârşitul lui 2015. Informaţia a fost dezvăluit de directorul de motorsport Toto Wolff, care îşi doreşte un contract cu o durată cât mai mare.

"Da, ne-am aşezat deja la masă şi negociem cu Hamilton. Ba chiar discutăm despre un contract pe termen lung. Hamilton este o parte fixă a echipei şi sper să fie aşa pentru mult timp", a explicat austriacul.

Ne-am aşezat deja la masă şi negociem cu Hamilton. Ba chiar discutăm despre un contract pe termen lung.

Toto Wolff
Director Mercedes Motorsport
Cu toate aceatea, Hamilton insistă că nu exista niciun motiv de grabă să-şi prelungească acordul, în special pentru că acestea expiră abia peste un an şi jumătate, însă afirmă că prezenţa lui Rosberg pe termen lung nu va reprezenta un impediment în negocieri.

"Contractul meu expiră anul viitor, aşa că am timp.

Nu mă gândesc prea mult la asta. Nu văd niciun motiv pentru care nu pot lucra cu Rosberg pe termen lung. Avem momente dificile, dar apoi le discutăm împreună şi mergem mai departe", a precizat fostul campion mondial.

Presa internaţională susţine însă că Hamilton ia în calcul o posibilă revenire la McLaren pentru sezonul 2016, în special dacă Rosberg va câştiga titlul mondial.

Via ESPNF1

Comentarii (6)

  • ovidiu15081982
    daca ia rosberg titlul isi mai prelungeste contractul la sfantul asteapta ! il asteapta the ron cu bratele deschise la mclaren honda cu kevin magnussen nr 2 !
    13 1
  • Tare as vrea sa-l vad din nou la Mclaren.
    9 0
  • eu cred k va astepta pana in 2015

    ar trebui sa vada ce scoate Honda

    plus daca anul acesta rateaza titlul, poate sa il ia la anul, si atunci va ramane la MB (MB sigur va fi competitiv si la anul)
    daca nu ia nici la anul si McLaren Honda arata potential, probabil se va intoarce la McL
    7 2
  • Si Mercedes i-a cerut voie lui Mircea? Altfel sunt doar speculatii...
    9 0
  • Hamilton e un pilot format de Alonso in perioada McLaren(dar n-o va recunoaste),Rosberg care nu intimplator sta mai bine in clasament,a fost format de Schumacher(desi nici el nu recunoaste).Mai rau de bietul Massa pe care cele doua invataturi l-au rasturnat!
    4 2
  • La ce iau facut anul asta ar trebui sa aibe un minim de orgoliu si sa plece ,lau minarit la aproape fiecare cursa
    7 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru