Hamilton nu exclude plecarea de la Mercedes la sfârşitul contractului în 2015

de Daniel Popescu
Vineri, 18.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton afirmă că este relaxat în privinţa prelungirii contractului său cu Mercedes, însă nu exclude varianta de a pleca la o altă echipă.

Esential 2015 este sezonul in care expira contractul lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Mercedes a confirmat în această săptămână prelungirea contractul lui Nico Rosberg pe termen lung, noua înţelegere fiind estimată la trei sezoane, până la finalul anului 2017.

Coechipierul său Lewis Hamilton are contract până la sfârşitul sezonului 2015, însă afirmă că nu există niciun motiv de grabă să-şi rezolve viitorul.

"Sunt foarte relaxat în acest moment. Sunt într-o poziţie diferită de a lui Rosberg, cred că contractul său urma să expire la sfârşitul acestui an. Contractul meu e valabil până la finalul lui 2015. Mă simt foarte, foarte fericit în echipă. La un moment dat voi discuta cu şefii despre viitor", a declarat britanicul.

Sunt cu McLaren de la vârsta de 13 ani şi este foarte dificil să mă văd în altă parte. Dar niciodată nu poţi să ştii ce-ţi rezervă viitorul.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Hamilton nu a exclus însă varianta de a părăsi Mercedes la sfârşitul actualului său contract, chiar dacă insistă că în prezent nu are niciun motiv să ia o astfel de decizie.
El a făcut trimitere inclusiv la faptul că parteneriatul său cu Mercedes a început de la vârsta de 13 ani, când era sprijinit în mod direct de McLaren, echipă care utiliza încă de atunci motoarele germane.

"Sunt cu McLaren de la vârsta de 13 ani şi este foarte dificil să mă văd în altă parte. Dar niciodată nu poţi să ştii ce-ţi rezervă viitorul", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (16)

  • Yes!!!! Yes!!!! Yes!!!!!

    Hai odata inapoi!!!!!!!
    17 20
  • Hai odata inapoi ca altlfel il aduce pe Alonso :((
    Button nu va mai fi, daca nuv ine Lewis Ron o sa-l aduca pe Alonso.
    Nu vreau Alonso :(((
    Hai Lewis, salveazama de rusinea de a-l sustine pe Alonso.
    Esti salvatore de la patria
    11 18
  • Esti lovit rau!
    17 6
  • hihi, sper sa vina amandoi (ham si alonso) inapoi la mclaren
    12 6
  • normal ca nu va vrea alonso dar poate fi pus in fata faptului implinit spunadu-i abia dupa ce a semnat cine ii va fi coechipier :)))))))))
    2 5
  • ovidiu15081982
    Mircea ia-o usor tata ca ajungi la 9 !!
    9 1
  • @Mirciulica Alonso e prea mult pentru o echipa care in ultimii ani a fost la mama naibii si continua sa se zbata in mediocritate.
    Tu chiar crezi ca Alonso da vrabia din mana pentru cioara de pe gard? Are mai multe sanse sa castige cu Ferrari decat cu McLaren. Vrajeala cu "motorul Honda" poate functioneaza, poate nu. Sanse mici. La McLaren nu motorul e problema.
    Hamilton asteapta sa vada cum se descurca McLaren cu Honda. Dar poate ajunge si la alte echipe - Red Bull ori Ferrari.
    18 5
  • pif666
    se pare ca l-au ademenit cei de la ferrari pe hamilton. raikkonen e pe vatrai,si ce lovitura ar fi : alonso si hamilton coechipieri.
    dar sa fiu sincer ar fi mai de viitor ricciardo ! cel mai talentat pilot de pe grila fara indoiala.
    8 6
  • Mirciulica, tu ai viaata sau doar stai pe net si uzi nadragii vizualizand poze cu McTroaca? Ce faci tu este numa bun pentru un studiu de caz la Spitalul 9, sau poate chiar esti da ai gasit o gaura in gard si ai fugit de acolo! Si eu sunt fan ferrari dar de aici si pana la a ma comporta ca un dement ii un drum mult prea lung!
    3 8
  • Lasati prostiile cu Riciardo. Ce a facut asa maret? Are vreun titlu? Nu-l suport pe Vettel dar profita de probleme de adaptabilitate ale acestuia.
    7 7
  • Hamilton isi va decide viitorul in functie de cine va avea cel mai competitiv monopost. Asta in cazul in care cei de la Mercedes nu vor mai putea sa ii ofere un monopost cu care sa se bata la victorie ceea ce e greu de crezut. Bineinteles si relatia cu Rosberg va fi un punct de referinta.
    8 2
  • Hamilton il mai bate de cate ori pe Rosberg si isi asigura locul de pilot nr 1 in cadrul echipei.
    La Ferrari daca vine va fi nr 2 din start. Poate recupera pe parcurs, insa putin probabil cu o echipa Ferrari care se invarte in jurul lui Alonso. Explicabil, tinand cont de greselile si lipsa de forma a lui Raikkonen. Poate Hamilton va reusi sa se impuna.
    Dar Alonso nu va dori sa fie in echipa cu Hamilton sau Vettel, cum de altfel nici Hamilton sau Vettel nu vor dori sa fie in echipa cu Alonso. Cred ca e deja limpede pentru toata lumea ca Raikkonen a venit la Ferrari ca pilot nr 2, multumindu-se in schimb cu o suma mare de bani. Mare teapa si-a luat Ferrari!
    Daca Ferrari va schimba linia de piloti, il va lasa pe Alonso sa plece la alta echipa si il va aduce pe Vettel. Vettel care e batut frecvent de Ricciardo. De ce sa ne mire? Sa nu uitam ca in 2009 Ferrari a renuntat la Raikkonen ca sa-l pastreze pe Massa... Sau in 2006 au renuntat la Schumacher ca sa-l pastreze pe Massa. Daca Massa era italian, tot nu avea parte de un astfel de tratament... Inexplicabil ce tot a facut Massa de a meritat sa ramana la Ferrari atatia ani. Poate ca stie sa faca multe cu limba si lui Montezemolo ii place...
    1 7
  • Dragon
    Clar cei mai talentati piloti de pe grila sunt Ricciardo si Hamilton ! Ar fi bine ca Hamilton sa revina la Mclaren . Dar sa vedem cum se descurca motorul Honda !
    4 6
  • Dragonule, vodka nu e pt tine, cand mai bei incearca sa taci
    2 4
  • Mercedes i-a construit lui hamilton un monopost care i se potriveste si sa poata lupta pentru titlul mondial.El a sus ca se intelege bine cu echipa dar nu a mentionat nimic de relatia sa cu rosberg.Daca nu va negocia un nou contract cu mercedes nu prea il vad plecand din nou la Mclreanchiar daca are amintiri placute acolo pt ca acolo s-a realizat el ca pilot si a castigat si un titlu mondial.Maidegraba il vad la ferrari cu alonso la anul pt ca kimi e pe duca din F1 amandoi sunt niste piloti extraordinari si daca ar avea niste monoposturi la care s-ar putea adapta amandoi ar domina sezonul si lupta pt titlu s-ar da intre cei doi.Oricum acest sezonil vadistruge pe rosberg si titlul din acest sezon va fi al lui
    4 3
  • Dragonule,vodkkanen are dreptate.Nu gresesti in privinta ca hamilton si ricardo sunt cei mai talentati piloti dar nici rosberg nu e mai prejos.Dar nu il vad pe hamilton plecand la mlcrean.Cel mai probabil daca ii va merge lui honda cu mlcrean si va mai vinde motoare sigur in cativa ani honda va reveni
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru