Hamilton şi Rosberg au o nouă întâlnire despre incidentul din Belgia

de Daniel Popescu
Vineri, 29.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg vor participa vineri la o întâlnire cu Toto Wolff şi Paddy Lowe în cadrul căreia Mercedes va decide dacă va impune ordine de echipă după incidentul de la Spa-Francorchamps.

Esential 92% dintre fanii Mercedes nu vor ca Lewis Hamilton si Nico Rosberg sa primeasca ordine de echipa
Mercedes găzduieşte vineri după-amiază o nouă întâlnire pe tema incidentului dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg din Marele Premiu al Belgiei.

În ciuda faptului că cei doi piloţi ai echipei au avut o şedinţă aprinsă la scurt timp după cursă, oficialii echipei germane consideră că subiectul trebuie dezbătut după ce spiritele se calmează.

Astfel, Hamilton şi Rosberg vor discuta la sediul de la Brackley cu directorul de motorsport Toto Wolff şi directorul tehnic Paddy Lowe, iar rezultatul ar putea influenţa semnificativ lupta pentru titlul mondial.

Practic, Mercedes are numai două opţiuni la dispoziţie pentru a rezolva conflictul. Prima dintre ele vizează continuarea strategiei de până acum, prin care Hamilton şi Rosberg au fost lăsaţi să lupte unul împotriva celuilalt pe circuit cu speranţa că nu se vor acroşa. A doua opţiune presupune implementarea unor ordine de echipă prin care piloţii nu vor mai avea dreptul să se dueleze în mod direct pentru poziţie.

Fanii Mercedes şi-au exprimat deja opinia în această privinţă: peste 90% din cele două milioane de răspunsuri primite de Mercedes într-un sondaj efectuat pe Facebook şi Twitter au arătat că fanii îşi doresc că piloţii să lupte în continuare liberi pentru victorii.

Via Autosport

Comentarii (5)

  • JugaruGabi
    Vor lupta liber pentru pozitii si in continuare. Cred ca managementul echipei va impune ordine de echipa abia cand va mai exista inca un contact intre cei doi.

    Dupa mine era foarte simpla treaba, astfel incat sa nu ingradesti drepturile unui pilot: te las sa te lupti pentru titlul dar daca provoci un incident cu coechipierul, te rezolv la salariu cu 25% din valoarea venitului pe intregul an, sub forma de amenda. Faci asta de 4 ori, alergi pe gratis in F1... si nu iti va conveni.
    6 0
  • Nu sunt 2 variante ci cred ca 3:
    1. Vor lupta liber!
    2. Se va desemna un pilot nr 1 pana la finalul sezonului (Hamilton va pleca de la echipa daca nu va fi el... Rosberg nu va pleca mai ales ca de la anul va avea un salariu de circa 20 mil)
    3. Ordinele de echipa se vor referi al fiecare cursa in parte... in sensul ca pilotul aflat in fata (in urma pole-ului sau cel aflat in fata dupa primul viraj) nu va fi atacat de cel din spate... (nu cred ca Hamilton va putea suporta aceasta frustrare dupa toate ”ghinioanele” de pana acum...

    Teoretic este posibila si varianta 4: echipa il va favoriza tehnic si prin strategie pe unul din cei doi...
    2 0
  • JugaruGabi
    Ma tot uit ca a fost atat scandal cu Rosberg si Hamilton...

    Dar uitam de Button si de Perez de anul trecut? Button n-a facut atat tam-tam cand a fost atins de Perez la Monaco si in alte curse.
    3 3
  • @JGabi

    daca luptau pentru titlu poate facea scandal ...
    6 1
  • In contactele dintre Button si Perez nu a abandonat nimeni dar cand in urma unui incident pilotul vinovat continua cursa si nici nu e penalizat iar celalalt abandoneaza este foarte normal sa iasa cu scandal .... mai ales ca sunt in lupta pentru titlu mondial
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru