Hamilton: "Lupta pentru titlu cu Rosberg seamănă cu un joc de poker"

de Daniel Popescu
Marti, 19.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a comparat lupta pentru titlul mondial cu Nico Rosberg cu un joc de poker în care ambii jucători îşi cunosc cărţile, aluzie la faptul că beneficiază de acelaşi monopost.

Esential 11 puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Lewis Hamilton in clasamentul general
Lewis Hamilton se pregăteşte pentru reluarea luptei pentru titlul mondial cu Nico Rosberg, de care îl despart în prezent 11 puncte.

Pilotul echipei Mercedes susţine că lupta pentru trofeul din acest an este semnificativ mai intensă decât cele din anii precedenţi, întrucât în 2007 şi 2008 a avut drept rivali piloţi de la alte echipe.

"Lupta este mai intensă în acest an. Când concuram împotriva lui Kimi Raikkonen (n.r - 2007) şi Felipe Massa (n.r - 2008) ei erau în echipe diferite, iar monoposturile aveau puncte forte şi puncte slabe comparativ cu monopostul meu. Ca echipă, eram practic doar eu care concuram cu ei", a precizat el.

În contextul în care lupta actuală este cu un pilot care beneficiază de acelaşi monopost, Hamilton compară confruntarea cu Rosberg cu un joc de poker.

"Acum concurez împotriva unui pilot care are acelaşi monopost ca şi mine.

Amândoi avem acces la exact aceleaşi date şi feedback, aşa că este foarte greu să fii în frunte. Într-un fel, este ca un joc de poker: ai un set de cărţi, iar celălalt jucător nu ar trebuie să-ţi ştie cărţile, dar eu şi Nico putem vedea cărţile celuilalt, aşa că este mai dificil să ne învingem unul pe altul", a explicat fostul campion mondial.

Via Sporting Life

Comentarii (2)

  • @Automarket

    in interviu nu se face referire la sezonul 2007

    Hamilton se refera la lupta lui din 2008 impotriva celore doi piloti Ferrari (pana la etapa a 12-a Kimi era al doile pe tabela de punctaj cu 5 puncte in spatele lui Ham)

    cei de la Sporting life au comis o eroare ... voi l-ati mostenit, asta e

    pentru articolul mai exact si interviul de la evenimentul Puma Forever Faster vizitati link-ul de mai jos

    http://www1.skysports.com/f1/news/24181/9429427/lewis-hamilton-says-title-fight-with-nico-rosberg-more-intense-than-2008-campaign
    8 1
  • Totusi Rosb ,are un ,,as ,, in mineca ,,ECHIPA ,, de partea lui
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru