Hamilton: "Noul contract cu Mercedes este o formalitate"

de Daniel Popescu
Marti, 25.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că semnarea unui nou contract cu Mercedes va reprezenta o simplă formalitate. Presa speculează că noul acord va fi pe cinci sezoane.

Esential 2015 este anul in care expira actualul contract al lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Lewis Hamilton va începe în următoarele săptămâni negocierile pentru semnarea unui nou contract cu Mercedes, conform unei înţelegeri între cele două părţi potrivit căreia discuţiile vor fi reluate după încheierea sezonului.

Presa internaţională a speculat anterior că Mercedes va încerca să-i reducă salariul anual al britanicului, însă misiunea ar putea fi dificilă în contextul în care pilotul a cucerit duminică al doilea titlu mondial din carieră. Hamilton este însă încrezător că negocierile pentru un nou acord reprezintă o simplă formalitate.

Nu am discutat încă nuanţele, dar în mare măsură este o formalitate.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
"Nu am discutat încă nuanţele, dar în mare măsură este o formalitate. Actualul contract pe care îl am (n.r - care expiră la sfârşitul anului 2015) este un contract grozav.
Mă voi gândi cum pot ajuta mai mult echipa, cum poate echipa să obţină mai mult de la mine şi cum mă poate folosi mai mult. În cele din urmă nu cred că se vor schimba prea multe"
, a declarat el citat de agenţia de presă Reuters.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Daily Telegraph, Mercedes este pregătită să-i ofere un contract pe cinci ani în valorea totală de 100 de milioane de lire sterline, echivalentul a circa 126 de milioane de euro.

Directorul de motorsport Toto Wolff nu a comentat informaţiile şi s-a rezumat să afirme că vrea să-l păstreze pe Hamilton pe termen lung. "Suntem într-o călătorie grozavă, iar Hamilton este un membru foarte important al echipei şi vrem să continuăm împreună. Vom reflecta câteva zile, vom reveni la fabrica şi apoi vorm începe discuţiile în următoarele săptămâni", a precizat austriacul.

Via Reuters, Daily Telegraph

Comentarii (7)

  • garantat nu este o formalitate! oricine il inlocuieste va fi probabil vicecampion la anul!!!! Mercedes poate lua orice pilot de pe grila si-l face superstar de F1 , datorita superioritatii tehnice de care dispune si care este protejata de regulamentul actual. Fara inovatii geniale in ce priveste aerodinamica,franele sau gestionarea energiei celelalte echipe nu au nici o sansa!
    11 5
  • nui corect numa pensionarul cela e de vine
    2 4
  • deci daca il inlocuieste Alonso va fi doar vicecampion pentru ca va castiga Rosberg
    5 10
  • @Mircea

    ... na ... nu se mai intoarce la McLaren ...
    5 0
  • Mi se pare exagerată ideea că Mercedes poate face orice pilot superstar... Din măgar nu faci niciodată armăsar. Și în F1 sunt o grămadă de piloți slabi - Maldonado, Perez, Ericson, Kobayashi, Chilton. Nu cred că vreunul dintre ăștia ar putea fi campioni. Cel mult vicecampioni, dar asta cu mari emoții.
    8 3
  • ferr1 ,sunt fan Kimi,dar tr sa recunosc ca in sezonul 2012 a castigat norocos ultima cursa. Iti reamintesc ca in acelasi sezon Maldonado a castigat categoric cursa din spania,castigand si calificarile! Poate fi castigator de curse cu mercedes si chiar vicecampion fara probleme! Perez e un pilot bun,nu genial ,dar ar face fata. De ceilalti enumerati de tine nu zic nimic dar cred ca in momentul cand ai 2 sec pe tur ai de unde gresi una ca pilot sa zicem slab....
    3 1
  • Ioane ...cata tuica ai baut azi? :))
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru