Magnussen a devenit favorit să concureze pentru McLaren în locul lui Perez

de Daniel Popescu
Luni, 11.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kevin Magnussen a devenit favorit să concureze pentru McLaren în sezonul 2014 ca înlocuitor pentru Sergio Perez, însă echipa nu a luat încă o decizie finală.

Esential 35 de puncte a castigat Sergio Perez in primele 17 curse ale sezonului
60 de puncte a obtinut Jenson Button in acelasi interval de timp
Presa internaţională a relatat recent că McLaren analizează posibilitatea de a-l înlocui pe Sergio Perez cu Kevin Magnussen în sezonul următor.

Oficialii echipei au discutat la sfârşitul săptămânii trecute despre cele două opţiuni pe care le au, iar publicaţia britanică Autosport susţine că Magnussen a devenit favorit să obţină postul.

Echipa nu a luat însă o decizie finală în acest caz, în ciuda faptului că McLaren dezvăluise anterior prin vocea şefului Martin Whitmarsh că un anunţ oficial va fi făcut "în curând".

Aparent, McLaren este nemulţumită de prestaţiile lui Perez în acest sezon, în condiţiile în care mexicanul a obţinut 35 de puncte spre deosebire de cele 60 ale coechipierului Jenson Button.

De cealaltă parte, Magnussen a câştigat în acest sezon titlul în competiţia Formula Renault 3.5 Series, iar McLaren a încercat să-l plaseze la o echipă precum Force India sau Marussia pentru a căpăta experienţă. Întrucât planurile nu s-au concretizat, britanicii se gândesc serios să-l promoveze pe danez la echipa principala încă din 2014.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru