Mercedes neagă plecarea lui Brawn la Honda: "Negocierile pentru 2014 continuă"

de Daniel Popescu
Luni, 07.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a negat speculaţiile potrivit cărora Ross Brawn va părăsi echipa pentru a gestiona programul de Formula 1 al celor de la Honda.

Nu există încă nicio decizie în privinţa modului în care vor decurge lucrurile pe termen lung.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Publicaţia germană Bild a relatat luni că Ross Brawn l-ar fi anunţat pe Niki Lauda, preşedintele Mercedes, că urmează să părăsească funcţia de şef al echipei la sfârşitul acestui sezon pentru a gestiona programul celor de la Honda pentru revenirea în Formula 1 în 2015.

Informaţia a fost însă negată de oficialii echipei germane, iar Lauda susţine că în prezent negociază cu Brawn pentru a-l convinge pe acesta să rămână în cadrul echipei.

"Sunt în negocieri cu Brawn. Nu există încă nicio decizie în privinţa modului în care vor decurge lucrurile pe termen lung. Asta este situaţia şi aşa a fost situaţia de ceva timp. Cu siguranţă, obiectivul meu este să-l păstrez pe Brawn, dar el va lua o decizie doar la finalul anului", a declarat triplul campion mondial.

Presa internaţională speculează de mai mult timp ca Paddy Lowe va fi promovat ca şef al echipei Mercedes în sezonul următor în locul lui Brawn.

Via Bild, Autosport, SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru