Montezemolo şi Ecclestone revin în consiliul de administraţie al Formulei 1

de Daniel Popescu
Vineri, 19.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca di Montezemolo a fost numit director fără rol de execuţie, în timp ce Bernie Ecclestone a revenit ca CEO al consiliului de administraţie al Formulei 1.

CVC Capital Partner, acţionarul principal al Formulei 1, a anunţat joi seară noua componenţă a consiliului de administraţie al Formulei 1. Principalele noutăţi sunt revenirile lui Bernie Ecclestone şi Luca di Momntezemolo în structura consiliului, la aproximativ un an de la demisiile acestora.

Astfel, Montezemolo a revenit în funcţia de director fără rol de execuţie pe care a mai deţinut-o şi în perioada 2012-2014, pe vremea când era şi preşedinte al Scuderiei Ferrari. La rândul său, Ecclestone şi-a reluat rolul de CEO al consiliului de administraţie, funcţie din care şi-a dat demisia la începutul anului din cauza procesului în care a fost implicat cu autorităţile germane.

Nu în ultimul rând, Paul Walsh a devenit director fără rol de execuţie, la fel ca şi Montezemolo. Anterior, presa internaţională a relatat că Walsh ar putea deveni în timp înlocuitorul lui Ecclestone, însă acesta a negat informaţiile.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • ovidiu15081982
    Eu propun sa-l imbalsameze pe Ecclestone dupa ce da ortul popii si sa conduca tot el Formula 1 !!!
    29 1
  • doar trage sforile sa ia cu el F1 pe lumea ailalta cand va muri
    7 0
  • pai da, ca in ritmul asta moare si F1 odata cu el
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru