Noul monopost Force India a ratat primele teste de siguranţă

de Daniel Popescu
Vineri, 22.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India este în pericol să amâne încă o dată lansarea noului monopost planificată pentru Marele Premiu al Marii Britanii, după ce acesta a ratat primele teste de siguranţă.

Force India speră să utilizeze un nou monopost începând cu Marele Premiu al Marii Britanii, după ce lansarea acestuia a fost amânată în mai multe rânduri.

Astfel, echipa va trebui să aştepte până în 5 iulie pentru a le oferi lui Sergio Perez şi Nico Hulkenberg noul monopost, însă şeful adjunct Bob Fernley  speră totuşi ca acesta să fie disponibil la Marele Premiu al Austriei din 21 iunie.

"Sper ca ţinta pentru noi este Austria. Mi-ar plăcea să cred că o putem face pentru cursă, dar cel mai probabil se va întâmpla la sesiunea de teste (n.r - de două zile) de după cursă", a declarat el.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, publicaţia germană Auto Motor und Sport a dezvăluit vineri că noul monopost a ratat primele teste de siguranţă.
"Pentru puţin", a confirmat directorul tehnic Andy Green.

În cazul în care va rata şi următorul test de siguranţă, Force India ar putea fi nepita să amâne încă o dată lansarea noului monopost.

Via GrandPrix

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru