O nouă lansare: Force India prezintă noul monopost pentru sezonul 2017

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a dezvăluit miercuri noul monopost cu care va concura în sezonul 2017 şi care va fi pilotat de Sergio Perez şi Esteban Ocon.

Force India a devenit miercuri a patra echipă care prezintă monopostul pentru sezonul 2017, unul în care regulamentul tehnic a fost schimbat radical.

Echipa patronată de indianul Vijay Mallya şi-a păstrat culorile tradiţionale, iar monopostul include noutăţile tipice pentru sezonul 2017. Astfel, aripa faţă este coborâtă, însă într-un mod mai agresiv decât în cazul celorlalte monoposturi prezentate până acum, iar aripa spate este de asemenea reconfigurată. Pe de altă parte, echipa a introdus o carcasă de motor în formă de coadă de rechin, la fel ca restul echipelor.

Urmareste Automarket
Force India speră să continue în ritmul afişat în sezonul precedent, când a ocupat un nesperat loc 4 în clasamentul constructorilor.
Echipa va miza în continuare pe serviciile lui Sergio Perez, însă a fost nevoită să-l recruteze pe Esteban Ocon de la Manor după ce Nico Hulkenberg a ales să plece la Renault.

"Dacă nu am avea vise mari, nu am fi terminat pe locul 4. este o mare performantă să fim în aceeaşi companie cu Mercedes, Red Bull şi Ferrari. Întotdeauna vom avea vise mari şi nici măcar în privat nu am avut conversaţii că nu vom reuşi să spargem monopolul primelor 3 echipe. Cu siguranţă acesta este obiectivul nostru şi vom da tot ce avem mai bun", a precizat Mallya.

Via Force India

Comentarii (14)

  • ce ridicatura urita au la bot
    9 2
  • am vazut ca sa lansat si mcklaren monopostul e foarte frumos
    9 2
  • unde ai vazut mcklaren
    7 0
  • Daca ii "demontam" culorile galben verde roșu orange si o lăsam dezbracata in negru argintiu, devine un mclaren autentic :)
    2 3
  • Eu stiu ca vineri McLaren prezinta noul monopost unde ai vazut cum arata pune un link ceva
    2 0
  • pe yotube au pus video cu monopostul e portokaliu si cu negru aripa fata se aseamana cu cei de la mercedes ,eu is in r moldova voi de unde ca nu ati vazut asa ceva
    5 4
  • McLaren Mircea a fost invitat de cei de la McLaren sa asiste la lansarea monopostului, se pare ca a fost o sesiune speciala pentru fani "speciali".
    7 2
  • Coada aia de rechin e din alt film. Nu contest ca si-ar avea rolul, insa dpdv estetic, e echipa cu monopostul cel mai urat, dintre cele lansate pana acum.
    6 1
  • Cei de la Sauber au avut o zi de filmare astazi, Ericsson a fost la volan.
    2 0
  • Am eu impresia sau anvelopele spate sunt mai late decat cele din fata?
    1 3
  • serban
    @oel Și te pomenești că Youtube o fi altceva la moldoveni decât la români, mai complex, mai plin de noutăți, așa, numai pentru voi ... sigur nu ai fumat ceva ?
    2 1
  • GrosJan
    @Zoro
    Eu chiar asta cautam sa vad privind imaginile cu noile monoposturi - pneurile spate mai late. Ma asteptam sa fie diferenta ceva mai mare totusi. E una dintre modificarile regulamentului tehnic pentru a face masinile mai agresive vizual, dar va avea cu siguranta si efecte legate de aderenta, balans, pilotaj, etc. E de bine pentru cine vrea mai multa aderenta/stabilitate pe puntea spate, posibil sa iasa la iveala noi piloti sau altii sa aibe ceva probleme. Dar totusi, mi se pare destul de putin modificat.
    Eu as fi marit si diametrul rotilor si as fi permis posibilitatea alegerii gumelor diferite pe cele doua punti (F-soft / R-medium de exemplu) si de asemenea libertatea totala a pilotilor in alegerea gumelor pentru toata cursa.
    4 2
  • Noul monopost Mercedes pentru sezonul 2017, "incalzit" pe pista din Barcelona :P
    "https://www.motorsport.com/f1/news/new-mercedes-f1-car-breaks-cover-at-silverstone-876241/"
    4 1
  • mercedes sia lansat monopostul la barselona e super deja lam vazut pe ,gpupdatef1
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru