Obiectivul McLaren la Silverstone: primele 10 locuri în calificări

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi-a stabilit ca obiectiv să pătrundă cu ambii piloţi în ultima parte a calificărilor de la Silverstone, însă echipa nu-şi face iluzii că poate termina pe podium.

Singura problemă cu maşina noastră este că ducem lipsă de forţă de apăsare aerodinamică.

Jonathan Neale
Director executiv McLaren
McLaren încearcă să găsească soluţii pentru a-şi reveni după debutul modest de sezon, motiv pentru care a efectuat marţi un test în linie dreaptă pe circuitul de la Iliada din Spania în care a evaluat noi componente pentru monopost.

Unele vizează Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul săptămânii viitoare, în timp ce altele sunt dedicate înţelegerii problemelor pe care echipa le-a experimentat în acest debut de sezon.

"Singura problemă cu maşina noastră este că ducem lipsă de forţă de apăsare aerodinamică şi asta încercam să facem în acest moment. Dar nu suntem la Iliada doar pentru a testa componente, evaluăm şi diverse probleme fundamentale. Vom aştepta până vineri seară pentru a vedea ce rămâne pe monopost pentru sâmbătă la Silverstone", a declarat Jonathan Neale, directorul executiv al echipei McLaren.

Vrem să ajungem cu ambele monoposturi în Q3 şi să luptăm din greu pentru puncte.

Jonathan Neale
Director executiv McLaren
McLaren îşi propune să ajungă cu ambii piloţi în ultima parte a calificărilor de la Silverstone, însă Neale a admis că este puţin probabil să poată lupta pentru un loc pe podium.

"Vrem să ajungem cu ambele monoposturi în Q3 şi să luptăm din greu pentru puncte.

Ar fi grozav dacă băieţii ar putea obţine un podium, dar pe baza rezultatelor recente cred că va fi foarte provocator. Dar Formula 1 este un sport capricios şi niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla până în ultimul tur", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Ambii piloti in Q3 si podium cand in ultima cursa (cea din Canada) nu ati fost in primii 10 si ati terminat la peste un tur de invingator ? Sa fim seriosi. Din pacate ati regresat foarte, foarte mult fata de anul trecut.
    4 0
  • Unde erau anul trecut si ce sperante au acum, sa ajunga in Q3....
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru