Porsche neagă negocierile cu Button pentru o campanie la Le Mans în 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche susţine că nu este în negocieri cu Jenson Button pentru o posibilă participare în Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, întrucât va păstra o linie de piloţi similară cu cea din acest an.

In acest moment nu există niciun contact.

Fritz Enzinger
Vicepresedinte proiect LMP1 Porsche
Presa britanică a relatat la jumătatea lunii octombrie că Jenson Button este în discuţii cu Porsche pentru a se transfera în Campionatul Mondial de Anduranţă în cazul în care McLaren va renunţa la serviciile sale la sfârşitul acestui an.

Informaţiile au fost însă negate de Fritz Enzinger, vicepreşedintele proiectului LMP1 pentru Porsche, care a dezvăluit că producătorul german va miza în continuare pe aceeaşi linie de piloţi ca şi în acest an.

"Îl cunosc pe Button de pe vremea când lucram pentru BMW şi este un băiat bun, dar în acest moment nu există niciun contact. Suntem mulţumiţi de cei şase piloţi ai noştri şi de atmosfera pe care o avem în echipă, aşa că le-am confirmat deja contractele pentru anul viitor", a declarat el pentru publicaţia Autosport.

Urmareste Automarket
Din echipa celor de la Porsche face parte şi Mark Webber, care s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului precedent.

Anunţul celor de la Porsche poate reprezenta o lovitură pentru cariera lui Button.

Presa britanică a relatat la începutul acestei săptămâni că McLaren este foarte aproape să finalizeze negocierile cu Fernando Alonso şi că cel mai probabil îl va păstra pe Kevin Magnussen în detrimentul lui Button. Opţiunile britanicului pe grila de start sunt inexistente la echipele de top, iar Campionatul Mondial de Anduranţă reprezenta un refugiu adecvat înainte de retragerea din motorsport.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • indeferent ce va face la anul nu va muri de foame, a facut destule
    5 1
  • Porsche a furat-o suficient cu webber anul acesta, de ce s-sr duce la fund si mai rau cu unul ca button?
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru