Presă: Button îşi va anunţa retragerea din Formula 1 la Suzuka

de Daniel Popescu
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui sezon şi va anunţa public acest lucru înainte de Marele Premiu al Japoniei de la sfârşitul săptămânii.

Esential 2010 este anul in care Jenson Button a sosit la McLaren
Contractul lui Jenson Button cu McLaren expiră la sfârşitul acestui sezon, iar echipa are opţiune de prelungire pentru încă un an.

Anterior, McLaren a anunţat public că intenţionează să-i prelungească contractul, însă publicaţia britanică The Guardian dezvăluie luni că negocierile dintre cele două părţi nu au avut niciun rezultat. În acest sens, sursa citată afirmă că Button va anunţa cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei că se va retrage din activitatea competiţională.

Britanicul a ales circuitul de la Suzuka datorită numărului mare de suporteri pe care îl are în această ţară şi a faptului că soţia să este de origine japoneză.

Cel mai probabil, negocierile au eşuat din caza faptului că cele două părţi nu s-au înţeles la valoarea salariului. McLaren traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, întrucât ocupă doar locul 9 în clasamentul constructorilor şi nu mai are sponsor principal începând din 2014.

Astfel, este foarte posibil ca McLaren să-l promoveze încă o dată pe Kevin Magnussen, care a mai concurat pentru echipa în 2014, înainte de sosirea lui Fernando Alonso.

Via The Guardian

Comentarii (4)

  • se anunta zile negre pentru alonso, va trebui sa se lupte cu un lup tanar. Normal, detaliile pot face diferenta dar batran fiind fiecare an care vine e mai greu decat precedentul ...
    13 4
  • si tu mah ... ar trebui sa lupti cu dementa, retardul mintal, schizofrenia si oligofrenia si sa nu mai guiti in fata camerei de filmat ca vrei ca toate "fetili sa vina la tine"!
    2 16
  • hdfdfn
    Doamne ai grija de cei loviti de boala asta ca sunt prea multi "anafalbeti" .
    7 0
  • jenica
    nu inteleg cu McLada are bani sa-l plateasca pe galactic si nu mai gaseste ceva maruntis si pentru buton .... de ce nu se retrage si ingamfatul ??? Asa era cel mai bine !!!
    9 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru