Presă: Button îşi va prelungi contractul cu McLaren până în 2016

de Daniel Popescu
Marti, 27.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jenson Button este pe punctul de a semna prelungirea contractului cu McLaren pentru următorii trei ani. Echipa a confirmat deja că vrea să-l păstreze şi pe Sergio Perez.

Cred că băieţii noştri merită încă un an. Au făcut o treabă suficient de bună şi formează un cuplu bun de piloţi.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
Jenson Button a dezvăluit recent că nu are încă un contract semnat pentru sezonul 2014, cel mai probabil ca urmare a faptului că actuala sa înţelegere include doar o opţiune de prelungire.

Publicaţia britanică The Times a adezvaluit însă că McLaren urmează să-i prelungească contractul săptămâna viitoare în cadrul festivităţilor care vor marca 50 de ani de existenţă în Formula 1. Potrivit sursei citate, nouă înţelegere va fi valabilă timp de trei sezoane, urmând să expire la sfârşitul anului 2016.

"Echipa va sărbători săptămâna viitoare 50 de ani în Formula 1, iar anunţul prelungirii contractului de 12 milioane de lire sterline (n.r - aproape 14 milioane de euro) ar putea coincide cu celebrările. Înţelegerea va fi valabilă probabil timp de trei ani, până când Button va împlini 36 de ani", precizează sursa citată.

În plus, şeful Martin Whitmarsh a dezvăluit la Spa-Francorchamps că McLaren intenţionează să păstreze pentru cel puţin încă un sezon linia de piloţi alcătuită din Button şi Sergio Perez.

"Cred că băieţii noştri merită încă un an.

Au făcut o treabă suficient de bună şi formează un cuplu bun de piloţi. Merită să aibă un monopost McLaren mai bun anul viitor şi sperăm să le putem oferi asta", a precizat el.

McLaren traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani şi abia după cursă din Belgia a reuşit să urce pe locul cinci în clasamentul constructorilor în detrimentul rivalilor de la Force India, care au obţinut doar două puncte în ultimele trei curse.

Via SkySports, Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru