Presă: Maldonado negociază plecarea de la Williams

de Daniel Popescu
Luni, 28.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado negociază rezilierea contractului cu Williams, potrivit unor surse care afirmă că locul său va fi luat de Felipe Massa.

Vreau un monopost cu adevărat bun de care să mă bucur, iar în acest an nu mă bucur. Sunt în Formula 1 pentru mai mult.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
Speculaţiile lansate recent de presa braziliană cu privire la faptul că Felipe Massa a semnat deja un contract cu Williams au fost negate, însă acestea ar putea fi de fapt reale.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Autosport, venezueleanul a început negocierile pentru rezilierea contractului cu Williams, întrucât a luat decizia să concureze pentru o echipă cu perspective mai bune.

Singura problemă este că actualul său acord cu Williams expiră la sfârşitul sezonului 2015, iar rezilierea să presupune plata unor despăgubiri, suma exactă urmând să fie stabilită în urma negocierilor.

Maldonado nu ştie însă unde va concura anul viitor. Principala sa ţintă este Lotus, însă contractul va deveni realitate doar în cazul în care parteneriatul echipei britanice cu consorţiul Quantum Motorsport nu va fi semnat.

În caz contrar, Lotus îl va alege pe Nico Hulkenberg, iar Maldonado i-ar putea lua locul la Sauber, existând şi varianta Force India.

"Vreau un monopost cu adevărat bun de care să mă bucur, iar în acest an nu mă bucur. Traversez un moment foarte prost şi am nevoie de motivaţie pentru a da tot ce am mai bun. Vreau ceva mai mult. Sunt în Formula 1 pentru mai mult", a declarat sud-americanul fără să intre în amănunte specifice.

De cealaltă parte, Williams s-a orientat deja şi îl va aduce la echipa pe Massa, însă este puţin probabil ca înţelegerea să fie valabilă timp de cinci ani, aşa cum a speculat anterior presa braziliană.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru