Lotus l-a ales pe Hulkenberg ca înlocuitor pentru Raikkonen

de Daniel Popescu
Sambata, 26.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Eric Boullier a confirmat că Lotus l-a ales deja pe Nico Hulkenberg ca înlocuitor pentru Kimi Raikkonen, un anunţ oficial fiind aşteptat până la Marele Premiu din Abu Dhabi.

Mi-ar plăcea foarte mult să semnăm cu Hulkenberg.

Eric Boullier
Sef Lotus
Lotus a amânat o decizie oficială în privinţa numelui coechipierului lui Romain Grosjean pentru sezonul 2014 ca urmare a întârzierii încheierii parteneriatului cu grupul de investitori Quatum Motorsport.

În condiţiile în care acest parteneriat este foarte aproape de a fi semnat, şeful Eric Boullier a dezvăluit că alegerea echipei ca înlocuitor pentru Kimi Raikkonen este Nico Hulkenberg, care ar putea fi anunţat oficial până la Marele Premiu din Abu Dhabi din 3 noiembrie.

"Mi-ar plăcea foarte mult să semnăm cu Hulkenberg. Aceasta este recomandarea pe care am făcut-o consiliului de administraţie. Mi-ar plăcea să facem un anunţ înainte de cursa din Abu Dhabi" , a declarat francezul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Cred că în prezent avem cel mai bun pachet în termeni de performanţă.

Eric Boullier
Sef Lotus
Între timp, Lotus se concentrează pe obţinerea locului doi în clasamentul constructorilor, de care o despart 33 de puncte cu patru curse înainte de final.
Boullier consideră că progresele recente ale echipei au transformat-o deja în favorită în lupta pentru această poziţie cu Ferrari şi Mercedes.

"Cred că în prezent avem cel mai bun pachet în termeni de performanţă. Pneurile lucrează pentru noi, iar circuitele spre care ne îndreptăm în următoarele curse ni se potrivesc, configuraţiile sunt bune pentru noi. Şi suntem în poziţia outside-urilui, ceea ce este mai bine, pentru că presiunea este mai mică. Sunt destul de încrezător că putem reuşi", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (9)

  • Marius
    Super!
    15 0
  • Cea mai buna alegere. Ma bucur pentru Hulkenberg. Fata de ce nume s-au vehiculat, gen Massa, Maldonado sau Petrov, sa-l aduci pe Hulkenberg chiar este o performanta. Sper sa castige macar o cursa sezonul viitor, merita!
    20 0
  • Fan F1
    Cred ca va deveni un nou Raikkonen d.p.d.v al perfomantelor.
    15 1
  • Lotus au anuntat un buget mare, si-au asigurat un pilot talentat, anul viitor va fi o lupta in 3 pentru locul 2 in clasamentul constructorilor: Ferrari, Mercedes si Lotus.
    7 2
  • @ferr1
    adica ceva in genul acestui sezon,nu?:))
    2 2
  • @91Schumi06 Lotus nu prea mai are sanse la titlu. Acum lupta e intre Ferrari si Mercedes. La anul probabil vom afla in ultima etapa cine e pe locul 2. Si poate vor fi chiar 4 echipe, daca isi revine si McLaren, dar tinand cont ca acolo e Perez, mi-e teama ca nu prea vor avea sanse in clasamentul constructorilor.
    3 3
  • @ferr1
    Sa inteleg ca tot pe Red Bull ii vezi favoriti in 2014?
    2 0
  • Si Raikkonen a plecat de la Sauber. De ce sa nu performeze, la fel ca si Kimi? Astept doar ca cineva sa il opreasca pe Vettel :)
    4 0
  • Pentru ca Raikkonen e constant, Perez nu. Perez daca obtine azi o victorie, pe urma 2-3 curse il vezi in afara top 10. Ori se crede cel mai bun si intra in vreun adversar, ori greseste, ori nu-si mai gaseste ritmul.
    Anul trecut Perez avea locul 2 in Malaezia. Pe urma 11, 11, Abandon, 11, locul 3 in Canada, 9 , abandon etc.

    Pe Vettel o sa-l opreasca Ferrari in 2015 sau 2016 cand o sa-l transfere :D
    Totusi in 2014 cred ca Mercedes au mai multe sanse sa lupte cu cei de la Red Bull. Italienilor nu prea le plac schimbarile sau se adapteaza greu la noul regulament si nici nu par dispusi sa invete din greseli.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru