Red Bull a doborât la Austin recordul pentru o oprire la boxe: 1.923 secunde!

de Daniel Popescu
Marti, 19.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a anunţat că a efectuat în Statele Unite cel mai rapid pitstop din istoria Formulei 1, după ce monopostul lui Mark Webber a fost staţionar pentru numai 1.923 secunde.

Esential 1.923 secunde a durat oprirea la boxe a lui Mark Webber in cursa de la Austin
2.02 era recordul precedent stabilit de Mercedes la Suzuka
Marele Premiu al Statele Unite din acest sezon nu va rămâne în amintirea fanilor doar pentru recordul de opt victorii consecutive într-un singur an stabilit de Sebastian Vettel, ci şi pentru o performanţă majoră realizată de Red Bull Racing în privinţa opririlor la boxe.

Cvadrupla campioană mondială a anunţat că a reuşit încă o dată să doboare recordul pentru o oprie la boxe, după ce cronometrul s-a oprit la numai 1.923 secunde la schimbul de pneuri al lui Mark Webber.

Este pentru prima oară în istoria Formulei 1 când un pitstop durează mai puţin de două secunde, iar echipa austriacă a doborât astfel recordul de 2.02 secunde stabilit de Mercedes în Marele Premiu al Japoniei. Anterior, Red Bull stabilise recordul la 2.05 secunde în timpul cursei de la Sepang.

"Nimeni nu foloseşte cuvântul perfect.

Întotdeauna poate exista o oprire la boxe şi mai rapidă şi este posibil ca în acest sezon bariera magică de două secunde să fie doborâtă la un moment dat. Totuşi, în loc să vânăm timpi individuali, echipajul vrea întotdeauna să fie constant. Doborârea recordurilor este consecinţa unei acţiuni bine făcute", precizau oficialii Red Bull după performanţa de la Sepang.

Via The Guardian

Comentarii (7)

  • maestrii
    Ei sunt adevaratii profesionsisti in formula1, tot vettel este vinovat ca s-a realizat acest record pe monopostul lui webber si bineinteles au furat din nou, au folosit piulite flexibile :)) redbull racing cea mai valoroasa echipa f1 din toate timpurile, or sa doboare toate recordurile incat ferrari o sa devina o echipa minuscula, felicitari redbull, tineti-o tot asa, sunteti cei mai buni, respect perfectiunea!
    36 11
  • Ha,ha.....
    Nu mai poate dormii vettelul ca nu a fost el in monopostul cu recordul :))) ! Cum de i-a scapat lui si recordul asta?!Cred ca asta va urmarii in ultima cursa...jalnicul !
    19 34
  • iceman
    asta spune multe despre echipa, bravo lor
    36 6
  • Observ ca toti fanii McLaren acum tin cu Red Bull, cand echipa lor termina cursele in afara top 10. :)) Daca maine McLaren revine in top, nici dracu nu mai tine cu Red Bull :))
    10 24
  • Aici nu mai este vorba de ,,cu cine tii,,ci de cine este cel mai bun,cel mai rapid ! Din pacate dragii mei cei mai buni si cei mai rapizi sint Vettei ,Newey,Horner si echipa tehnica Red Bull.Se vede de la distanta ,indiferent ai cui fani sintem fiecare si pe cine injuram fiecare.Iar Vettel chiar este cel mai bun vitel din toti boii de pe circuit,ca sa vorbesc in limbajul vostru.....
    17 2
  • Unde e Ferrari ? Unde e soferul lor cu banca Santander in spate ????
    8 4
  • nikipercea
    sper ca de la anu sa nu mai vad rbr in fata, acum este randul altora......
    5 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru