Renault a prezentat noul monopost pentru sezonul 2019: "Vrem să progresăm cât mai mult spre echipele de top"

de Daniel Popescu
Marti, 12.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a dezvăluit primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2019 și își propune să înregistreze progrese comparativ cu anul trecut, când a ocupat locul 4 în clasamentul contructorilor.

Renault a organizat marți un eveniment special în cadrul căruia a prezentat culorile monopostului pentru sezonul 2019, pentru ca ulterior să publice pe internet o serie de imagini cu noul monopost RS19.

Conform așteptărilor, noul monopost păstrează culorile galben și negru și este adaptat la noul regulament tehnic. Șeful Cyril Abiteboul evită să stabilească un obiectiv clar pentru acest an, însă admite că echipa trebuie să înregistreze noi progrese după locul 4 obținut în clasamentul constructorilor.

"Intrăm în acest sezon cu obiectivul să ne menținem forma puternică. Nu ne stabilim ca obiectiv locul X sau Y sau un anumit număr de puncte. Vrem să vedem că echipa continuă traiectoria pozitivă spre echipele de top", a declarat francezul.

În acest scop, Renault mizează din acest sezon pe serviciile lui Daniel Ricciardo, recrutat de la Red Bull Racing, care va face pereche cu Nico Hulkenberg. În plus, echipa a anunțat că lucrează la modernizarea uzinei de la Enstone și la uzina de motoare de la Viry pentru a obține un motor mai performant.

"Sperăm ca până în 2020 să avem un nou laborator pentru motoare.

Am investit foarte mult la Enstone și vom investi și la Viry", a adăugat el.

Via Renault

Comentarii (1)

  • am vazut chiar aum noua masina mercedes e frumoasa si anul aceste vor iesi campioni la ce aerodinamika are
    3 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru