Renault: "Red Bull îşi va rezolva problemele până la cursa din China"

de Daniel Popescu
Vineri, 03.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault anticipează că Red Bull Racing va rezolva deficienţele monopostului până la Marele Premiu al Chinei şi anticipează că este doar o problemă de timp până când va obţine performanţe bune din partea motorului.

La Sepang a fost mai bine din partea noastră şi am prins gustul a ceea ce aşteptăm de la Red Bull Renault.

Remi Taffin
Director operatiuni Red Bull
Red Bull Racing a admis pentru prima oară că unul dintre motivele debutului modest de sezon are legătură cu monopostul RB11, în special în privinţa şasiului, însă partenerii de la Renault sunt încrezători că aceste probleme vor fi remediate.

Remi Taffin, directorul de operaţiuni al constructorului francez, susţine că tensiunile recente dintre cele două părţi au fost cauzate de faptul că Red Bull se obişnuise cu performanţe majore.

"A fost un pas în spate pentru Red Bull, nu erau obişnuiţi să aibă monoposturile atât de în spate. Dar a fost abia a doua cursă. În niciuna dintre curse Red Bull nu a fost capabilă să arate de ce este în stare, iar în Australia vina ne-a aparţinut parţial. La Sepang a fost mai bine din partea noastră şi am prins gustul a ceea ce aşteptăm de la Red Bull Renault", a declarat el pentru postul de televiziune Canal Plus.

Până în China, Red Bull îşi va rezolva problemele, iar apoi începe distracţia.

Remi Taffin
Director operatiuni Renault
În plus, oficialul Renault anticipează că Red Bull va remedia deficienţele monopostului până la Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Pentru noi, sezonul a început în Malaysia. Până în China, Red Bull îşi va rezolva problemele, iar apoi începe distracţia. Sigur că nu voi spune că vom câştiga cursa, dar avem mult potenţial de dezvoltare, atât în privinţa motorului, cât şi pentru şasiu. Nu am devenit campioni mondial de patru ori la rând datorită şansei. Red Bull ştie să dezvolte un monopost, iar mai devreme sau mai târziu vom culege roadele", a adăugat Taffin.

Via GMM

Comentarii (1)

  • @Daniel

    Remi Taffin nu este director de operatiuni la RBR sinla Renault in acelasi timp :))))

    Corectati in casutele din stanga articolului ;)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru