Renault se va concentra pe performanţa motorului după ce a remediat problemele de fiabilitate

de Daniel Popescu
Marti, 09.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault consideră că a remediat problemele de fiabilitate ale unităţii de propulsie, motiv pentru care se va concentra pe îmbunatăţirea fiabilităţii.

Relaţia dintre Red Bull Racing şi Renault a fost afectată în prima parte a sezonului nu numai de deficienţele unităţii de propulsie, ci şi de opiniile diferite cu privire la strategia pentru îmbunătăţirea acesteia.

În timp ce Red Bull Racing a făcut presiuni pentru o concentrare a atenţiei pe performanţă, constructorul francez a insistat să remedieze întâi problemele de fiabilitate.

După Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul săptămânii trecute, Cyril Abiteboul, directorul executiv al Renault Sport, a anunţat că defecţiunile de fiabilitate au fost remediate, motiv pentru care francezii se vor ocupa acum doar de îmbunatăţirea performanţelor.

"Este a treia cursă consecutivă în care nu am înregistrat nicio problemă de fiabilitate. Acum, că am reuşit asta, ne putem muta atenţia spre performanţă cu scopul de a lucra cu echipele pentru a obţine tot ce este mai bun din motor şi şasiu. Aşa cum am spus anterior, luptam pe termen lung, aşa că trebuie să ne concentrăm pe viitor şi să nu ne lăsăm distraşi dacă rezultatele nu vin, aşa cum s-a întâmplat în acest weekend", a declarat francezul.

Via F1Zone

Comentarii (1)

  • andrei
    baieti, are logica ce spuneti voi aici???
    "Renault consideră că a remediat problemele de fiabilitate ale unităţii de propulsie, motiv pentru care se va concentra pe îmbunatăţirea fiabilităţii"
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru