Rosberg admite că nu-i dezvăluie toate secretele lui Hamilton

de Daniel Popescu
Joi, 26.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a confirmat declaraţiile lui Toto Wolff potrivit cărora nu îi comunică lui Lewis Hamilton toate informaţiile sensibile pentru monopostul Mercedes.

Esential 29 de puncte este avansul lui Nico Rosberg in fata lui lewis Hamilton in lupta pentru titlul mondial
Mercedes a adoptat la începutul sezonului o politică internă prin care Nico Rosberg şi Lewis Hamilton îşi împart datele despre monopost obţinute pe parcursul Marilor Premii cu scopul de a ajuta Mercedes să progreseze constant.

Directorul de motorsport Toto Wolff a declarat recent că această colaborare a inceput să aibă fisuri în contextul luptei pentru titlul mondial, iar Rosberg a confirmat că afirmaţiile sale sunt reale. Practic, germanul îi oferă lui Hamilton toate datele, însă nu scoate în evidenţă niciun element care l-ar putea avantaja pe britanic în lupta pentru trofeul suprem.

Dacă găsesc undeva un mic avantaj nu voi spune tuturor despre asta, ci voi ţine pentru mine.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
"Totul este deschis, dar uneori nu pui totul pe masă şi spui 'uite ce am făcut eu'.
Dacă găsesc undeva un mic avantaj nu voi spune tuturor despre asta, ci voi ţine pentru mine. Concurăm pentru Săgeţile Argintii şi totul este la liber pentru că echipa trebuie să fie puternică, dar în acelaşi timp luptăm unul împotriva celuilalt, aşa că atunci când vom putea avea un avantaj vom profita de el"
a declarat el citat de publicaţia SportingLife.

Rosberg are în prezent un avantaj de 29 de puncte pe care vrea să-l extindă şi mai mult, întrucât este convins că Hamilton va avea la un moment dat o serie de rezultate bune, aşa cum au fost cele patru victorii consecutive intre Malaysia şi Spania.

"Este bine că sunt în formă bună şi trebuie să prelungesc acest moment cât mai mult posibil. Inevitabil, va veni un moment în care Hamilton va reveni şi trebuie să profit cât mai mult de actuala situaţie. Rezultatele recente îmi sporesc încrederea", a adăugat el.

Via SportingLife

Comentarii (7)

  • Rosberg
    Pentru cei care cred ca in F1 e suficient sa ai doar instincte bune. Baiatul asta e destept stie cum sa-l bata pe Hamster.
    27 12
  • da , si cu ajutorul echipei
    12 18
  • Ham-ham stie sa seteze foarte bine masina, asa se lauda. Nu vad de ce i-ar mai trebui setarile lui Rosberg ;)
    5 0
  • f1din 1990
    Rosberge, ai prins colti, dar de ce iti regla Ham ambreaju si iti luai aproape 10s intr-o cursa? Acum ai tu setari. Pai uite-te la MCLaren si intraba-te de ce au ajuns aici. Norocul tau ca esti neamt, si esti mai vechi la echipa. Ham risca mai mult, face spectacol, depasiri, gaseste trase alternative, asta e F1. Tu cuminte la cutie, ai grija de frane, mai termini cateva curse pe 2, mai abandoaneaza Ham si gata campion
    21 10
  • Daca chiar vrei sa stii, Hamilton a facut cele mai putine depasiri dintre toti pilotii in acest sezon.
    Cat despre ce si cine a facut mai mult pentru echipa asta este discutabil si sunt sigur ca nu stim toate dedesubturile din echipa germana, asa ca mai usor cu certitudinile.
    3 4
  • "Rosberg admite că nu-i dezvăluie toate secretele lui Hamilton"

    Deci nu i-a marturisit nimic in legatura cu Nicoleta ...
    2 0
  • "Draga Hamilton, in curba 3 cu setarile xyz masina mea este usor subviratoare si din motivul asta acolo tu esti mai rapid cu 0.03 secunde si ai sansa sa ma depasesti la iesirea din curba. In rest problema ta este ca abordezi cu 3 grade mai tarziu curba 8 unde eu te ajung din urma daca folosesc butoanele de pe volan"
    Cum ar suna o chestie asta intre doi piloti pretendenti la titlul de campion mondial de F1?
    Absolut normal sa taca. Din punctul meu de vedere, informatiile ar trebui sa curga intr-un singur sens de la pilot catre echipa tehnica de dezvoltare si atat, in niciun caz catre celalalt pilot sau inginerii acestuia.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru